Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vasaras kausā uz starta visas komandas

Andrejs Siliņš

Vasaras kausā uz starta visas komandas
LAF pirms sezonas parakstīja
sadarbības līgumu ar LMT.
Foto: Romualds Vambuts

Sporta kompleksā "333" piektdien 14:00 tiks dots starts "LMT" Latvijas rallija čempionāta Vasaras kausa izcīņai kartingā, kurā tiksies visu vadošo Latvijas rallija komandu pārstāvji, kā arī "LMT" Latvijas rallija čempionāta un žurnālistu komanda. Principiālajā cīņā, kas ilgs 51 apli vai stundu un 15 minūtes, dosies deviņas komandas.

Noteikumi paredz, ka rallija sportistu komandu sastāvā jābūt vismaz vienam pilotam vai stūrmanim, kurš 2008. gadā startējis „LMT” Latvijas rallija čempionātā. Komandā kopumā jābūt ne mazāk kā četriem braucējiem, bet sacīkstes laikā jāveic vismaz trīs pilotu maiņas.

Nopietns uzdevums arī startējošo komandu atbalstītājiem. Gluži kā rallija trasēs arī piektdien s/k „333” līdzjutējiem jābūt gataviem savā labākajā ekipējumā un ar pilnu atribūtiku atbalstīt savus iecienītākos rallija braucējus vai komandas. Attiecīgās komandas atraktīvākie līdzjutēji tiks pie pārsteiguma balvām. Protams, drošības prasību ievērošana tikpat svarīga kā rallija trasēs.

„LMT” Latvijas rallija čempionāta Vasaras kausa izcīņas kartingā starts 5. septembrī pl. 14:00. Sacīkstes ilgums – līdz 15:15. Apbalvošana – 15:30.

Komandas Vasaras kausā

1. „Bensons Honda Racing”
2. „Skandi Auto Rallija komanda”
3. „LMT Rallija komanda”
4. „SEB Līzings Rallija komanda”
5. „RAMI R-evolution Racing”
6. „Liepājas Rallija komanda”
7. „Parex Līzings rallija komanda”
8. „LMT” Latvijas rallija čempionāta komanda
9. Žurnālistu komanda

Informāciju sagatavoja
Viesturs Saukāns
LAF Preses dienesta vadītājs

     [+] [-]

, 2008-09-03 15:41, pirms 16 gadiem
He, stundu un 15min. ????, it kā ralistiem būtu jāvar 6h nobraukt, citādi 333 pasākumā amatieri tikai ap 4h iegāja azartā, kad 4 komandas vienā aplī brauca! Braukšu skatīties.