Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Ford" komandai veiksmīga nedēļas nogale

Ar Gronholma uzvaru un Hirvonena trešo vietu, "Ford" komanda ir spērusi diezgan platu soli pretim uzvarai ražotāju ieskaitē. Arī Gronholms ir tuvu tam, lai šogad uzvarētu rallija kopvērtējumā.

Gronholmam šī bija piektā uzvara šogad un piektā uzvara Jaunzēlandes rallijā. Līdz ar šo uzvaru somu pilots ir palielinājis savu pārsvaru pār Lēbu jau līdz 10 punktiem. Lai arī kalendārā vēl ir palikuši trīs asfalta posmi, kuros par karali tiek uzskatīts tieši Lēbs, Gronholms ir tuvu tam, lai pārtrauktu Lēba dominanci pēdējos gados un izcīnītu uzvaru rallija kopvērtējumā.

Pēdējā rallija diena parādīja to, ka Gronholms un "Ford" ir uz pareizā ceļa. "Šī bija satriecoša cīņa visas nedēļas garumā. Tā ir fantastiska uzvara, kas palielina manas izredzes uzvarēt čempionāta kopvērtējumā," saka Gronholms.

"Šī ir manas karjeras vislabākā cīņa un esmu priecīgs, ka man izdevās uzvarēt. Prieks ir arī par savu komandu, kura pēdējā ātrumposmā vēroja manu sniegumu. Visa rallija garumā biju mierīgs un nosvērts. Vienīgais uztraukums bija pirms riepu izvēles, jo laika apstākļi šeit bija nepastāvīgi. Tāpēc, ja esi izvēlējies nepareizās riepas, tad tas var ļoti dārgi maksāt. Tas ir labi, ka man izdevās palielināt savu pārsvaru, jo tas man varētu palīdzēt uzvarēt visā čempionātā."

Arī otrs komandas pilots Hirvonens ir apmierināts ar aizvadīto ralliju.

"Man piektdien bija viena nepareiza riepu izvēle, tāpēc arī sanāca zaudēt daudz laiku, kas man neļāva iesaistīties cīņā par uzvaru. Esmu apmierināts ar savu trešo vietu, kā arī ar visu nedēļas nogali. Esmu nedaudz neapmierināts ar savu braukšanu, jo tā man liedza iesaistīties cīņā ar Gronholmu un Lēbu. Jūtu, ka pēc šī rallija es esmu daudz ko ieguvis," saka Hirvonens.

Foto: AP

Izmantotie resursi:

www.rally-live.com

  -1 [+] [-]

, 2007-09-03 10:50, pirms 17 gadiem
Blaviens nu... Loebs tikai 0.3 sek zaudeja... labs rallis bija, bet gribas lai Lebs uzvar kopvertejuma...

     [+] [-]

, 2007-09-03 10:59, pirms 17 gadiem
prieks... beigas buss ljoti interesantas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-03 11:05, pirms 17 gadiem
Šovakar 23.30 Jaunzēlandes apskats pa Tv5.

     [+] [-]

, 2007-09-03 11:05, pirms 17 gadiem
Labais, prieks, ka Lebs vairs nedominē, kā tas bija iepriekšējos gadus.

     [+] [-]

, 2007-09-03 11:07, pirms 17 gadiem
prieks par to, ka amerikāņu mašīna arī var ātri pabraukt. Iepriekš ir dominējoši japāņu, eiropiešu ražotāji, bet nu arī fords nepaliek kaunā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-03 11:28, pirms 17 gadiem
Nu kā divi monstri kodās par sekundēm un simtdaļām, nu ļoti aizraujoši. Pārējie vienkārši netiek līdzi. Cerams tā arī turpinās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-03 17:58, pirms 17 gadiem
nu FordFocusRS ir tīra eiropas mašīna, fordmotorsport bāzejas UK.
vot, ja kāds piem. mustangs brauktu rallijā, tad varētu teikt, ka jeņķu auto.