Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rosi: Pedrosu vienmēr ir grūti noķert

Rosi: Pedrosu vienmēr ir grūti noķert
Valentino Rosi
Foto: AP

Pēc uzvaras pasaules motošosejas čempionāta "Moto GP" klasē trešajā - Spānijas "Grand Prix" - posmā Valentino Rosi atzina, ka vienmēr ir grūti apsteigt Dani Pedrosu, kad viņš atrodas līderpozīcijā.

Rosi startēja no ceturtās, bet Pedrosa no otrās pozīcijas. Sacīkstes lielāko daļu vadībā brauca spānis, bet 19. aplī Rosi pēc vairāku apļu sīvas cīņas viņu tomēr apdzina.

"No sākuma pirmajos apļos krietni atpaliku, īpaši no Dani un Keisija Stounera, taču motocikls darbojās lieliski, un biju spēcīgs pietuvoties un apdzīt Pedrosu. Tad atlika vēl deviņi vai desmit apļi, tāpēc joprojām braucu uzmanīgi," teica Valentino Rosi. "Kad Dani atrodas līderpozīcijā, viņu vienmēr ir grūti apdzīt, taču es koncentrējos un turpināju bīstami viņam uzbrukt."

"Ļoti vēlējos uzvarēt, bet zināju, ka tas būs grūti, ņemot vērā Valentino ātrumu treniņos. Tāpēc turpināju braukt un samierināties ar to rezultātu, kāds būs beigās," pēc finiša atzina Dani Pedrosa. "Tas joprojām ir neticami, ka nokļuvu uz pjedestāla pēc visām problēmām, ko piedzīvoju ziemas periodā."

Savukārt trešās vietas ieguvējs Keisijs Stouners atklāja, ka sacīkšu laikā viņam bijušas problēmas ir priekšējo riepu, un baidījies, ka viņu nepiemeklē līdzīgas likstas kā Horhi Lorenso, kurš izstājās. "Sacīkstes sākumā viss bija kārtībā, taču vēlāk dažos līkumos slīdēja ārā motocikla priekša, un Valentino mani apdzina," teica Stouners. Viņš atklāja, ka nebija gaidījis, ka šodien tiks uz goda pjedestāla, jo iepriekš viņu Heresas trasē vajāja dažādas neveiksmes.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2009-05-03 17:28, pirms 15 gadiem
Uz kaut ko Stouneram tas viss jānoraksta, bet ceru ka vismaz starp Stouneru un Rossi notiks cīņa kopvērtēumā, citādi būs kā ar Šumaheru: sezona pusē un intrigas nekādas.

     [+] [-]

, 2009-05-03 17:34, pirms 15 gadiem
Vispār garlaicīga sacensība bija!
Ja kādam tas interesē,tad šosezon tiešajā translācijā MotoGP var vērot krievu kanālā-AВТО ПЛЮС!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-03 18:10, pirms 15 gadiem
Stoners malacis, dabūja pietiekoši punktus savā nemīļākajā trasē, turpmāk būs labāk

     [+] [-]

, 2009-05-04 00:03, pirms 15 gadiem
Žēl, ka Eurosport šos vairs neredz... Varbūt kāds zin, kur Moto GP par redzēt?

  +1 [+] [-]

, 2009-05-04 00:09, pirms 15 gadiem
Nikujasse rakstīja: Žēl, ka Eurosport šos vairs neredz... Varbūt kāds zin, kur Moto GP par redzēt?
Via SAT Sport Baltic. Un pat reizes 2: Es piemēram atkārtojumā noskatījos.

     [+] [-]

, 2009-05-04 00:31, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Via SAT Sport Baltic. Un pat reizes 2: Es piemēram atkārtojumā noskatījos.
Paldies Būs jāiet pie kaimiņa skatīties.

     [+] [-]

, 2009-05-04 09:03, pirms 15 gadiem
vari netaa skatiities!justin.tv