Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pirmajā braucienā Rupeiks/Kurpnieks ceturtie

Pirmajā braucienā Rupeiks/Kurpnieks ceturtie
Rupeiks/Kurpnieks Foto: Vita Ziemele

Pasaules motokrosa čempionāta otrā posma - Šveices "Grand Prix" - pirmajā braucienā Latvijas ekipāža Māris Rupeiks/Haralds Kurpnieks ieņēma ceturto vietu. Toties otro vietu izcīnīja Joriss Hendrikss kopā ar latviešu kantētāju Kasparu Liepiņu.

Volēras trasē notiekošajā posmā pirmajā braucienā uzvarēja Daniels Vilemsens un Svens Verbruge, aiz viņiem Hendrikss/Liepiņš, trešie bija Jans Hendrikss un Tims Smeniks. Par izcīnīto ceturto vietu Rupeiks/Kurpnieks čempionāta ieskaitē saņems 18 punktus, bet Hendrikss/Liepiņš - 22 punktus.

Nikijs Pulinks ar vēl vienu latviešu pārstāvi Kasparu Stupeli ierindojās septītajā vietā, kas dos 14 punktus. Diemžēl otra Latvijas ekipāža Jānis un Lauris Daideri pirmajā braucienā klasificēti 28. pozīcijā. Pagaidām nav informācijas, vai ekipāžu piemeklējušas tehniskas likstas.

Šodien paredzēts arī otrais brauciens.

Volēras trase atrodas 80 kilometrus no Bernes, kurā norisinās pasaules čempionāts hokejā. Daļa "Nameja" hokeja līdzjutēji uz šīs dienas finālbraucieniem izlēmuši dosies atbalstīt latviešus arī motokrosā, bet vakarā atgriezīsies Bernes "PostFinance" arēnā uz spēli pret pasaules čempioni Krievijas izlasi.

Informācija tiks papildināta...

Pirmā brauciena rezultāti:

VEkipāžaPunkti
1.Daniel Willemsen/Sven Verbrugge25
2.Joris Hendrickx/Kaspars Liepiņš22
3.Jan Hendrickx/Tim Smeuninx20
4.Maris Rupeiks/Haralds Kurpnieks18
5.Etienne Bax/Marc van Deutekom16
7.Nicky Pulinx/Kaspars Stupelis14
28.Jānis Daiders/Lauris Daiders0

Izmantotie resursi:
sidecarcross.com

     [+] [-]

, 2009-05-03 16:14, pirms 15 gadiem
Malači!

     [+] [-]

, 2009-05-03 16:47, pirms 15 gadiem
jācenšas tikt trijniekā...