Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Karro superstarts un izstāšanās, Justam pirmie punkti MX2 čempionātā

Karro superstarts un izstāšanās, Justam pirmie punkti MX2 čempionātā
Matīss Karro

Pasaules motokrosa čempionāta Beļģijas posmā Latvijas MX2 braucējs Matīss Karro pēc lieliska iesākta otrā braucienā diemžēl bija spiests izstāties, savukārt Augusts Justs, pateicoties 19. vietai otrajā braucienā, izcīnīja pirmos punktus čempionātā šosezon.

Divu braucienu summā Karro ieņēma 22. vietu (pirmajā braucienā 18. pozīcija) un trīs punktus čempionāta ieskaitē, bet Justs bija 23. vietā posmā, bet galvenais, ka 19. pozīcija otrajā braucienā viņam deva pirmos punktus šajā sezonā.

Startējot no 15. pozīcijas, Karro bija pietiekami izveicīgs, lai uzlēktu uz sesto pozīciju un pēc brīža tiktu līdz piektajai. Ceturtajā aplī, kad Rasmuss Jorgensens plašāk izbrauca līkumu, Karro pārliecinoši pa iekšējo malu apdzina konkurentu un pakāpās uz ceturto vietu. Taču no aizmugures latvietim strauji tuvojās Rui Gonsalvešs. Karro veiksmīgi aizsargāja savu pozīciju no portugāļu braucēja uzbrukumiem, diemžēl sestajā aplī, uz mirkli iesēžoties smiltīs, Karro garām pabrauca gan Gonsalvešs, gan Deniss Verbrugens, nobīdot latviešu sportistu uz sesto vietu.

Turpinājumā Karro sāka vajāt septītajā vietā braucošais jaunais vācu talants Kens Rokcens, ar kuru Karro duelējās arī iepriekšējā posmā Zviedrijā. Astotajā aplī Rokcens pieļāva kļūdu un atkrita uz 11. pozīciju, uz brīdi atvieglojot Karro braucienu. Tomēr pēc neilga laika problēmas piemeklēja Karro, kurš vispirms no sestās vietas noslīdēja uz 12., tad uz 22. vietu un septiņus apļus pirms finiša izstājās.

Savukārt Justs aizvadīja diezgan stabilu braucienu ap 20.-22. pozīciju un pēdējos apļos spēja pakāpties par vēl vienu vietu uz 19. pozīciju.

Uzvarot abos braucienos, posmā triumfēja francūzis Marvins Muskvīns, otrais bija Džoels Relants, bet trešais - Deniss Verbrugens.

Šobrīd otrais brauciens norisinās MX1 klases braucējiem. Latviju tajā pārstāv Ivo Šteinbergs, kuram pirmajā braucienā bija 20. vieta.

Izmantotie resursi:
motocrossmx1.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-02 17:18, pirms 15 gadiem
Veiksmīgus startus nākošajos PČ posmos. Nāks pieredze, nāks arī iespēja pacīnīties par augstākām vietām. ';

     [+] [-]

, 2009-08-02 18:00, pirms 15 gadiem
karro ar katru posmu brauc arvien labak, tas priece! atceros vel ka sezonas sakuma karro knapi cinijas par punktiem, tagad jau spej cinities pa pirmo desmitnieku

     [+] [-]

, 2009-08-02 20:04, pirms 15 gadiem
njaa nepaveicaas Matīsam , bet Justs gan malacis ka tika punktos
un gribeetu veel piebilst ko autorei - Evitai vaaciesha uzvaardu raksti labaak vnk. Ročens nevis Rokcens jo es domaaju vaacieshi pashi taa vinju arii sauc un ta tas ir pareizaak