Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgelmilhs: "Ļoti laba debija Tomasam un ceram uz jaudīgu turpinājumu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Šlēgelmilhs: "Ļoti laba debija Tomasam un ceram uz jaudīgu turpinājumu"
Tomass Štolcermanis. Foto: Facebook.com/tomass.stolcermanis

Iepriekšējās nedēļas nogalē Malaizijā, Sepangas trasē debiju formulu sacīkstēs piedzīvoja Tomass Štolcermanis. Ar jauno un talantīgo sportistu uz Āziju bija devies Haralds Šlēgelmilhs.

Dienvidaustrumāzijas F4 (SEA F4) seriāla pirmo braucienu sestdien sausā trasē Tomass pabeidza sestajā vietā, bet svētdien turpināja progresēt. Otrajā sacīkstē jau ceturtā vieta, bet lietus apstākļos trešajā braucienā - trešā vieta.

"No mana skatupunkta ļoti, ļoti solīda nedēļas nogale, ļoti laba debija," stāsta Haralds Šlēgelmilhs. "Visas nedēļas nogales garumā Tomass progresēja. Trešā sacīkste bija sarežģīta, bija ļoti slapja trase un izaicinoši apstākļi. Tomass tik galā ļoti labi. Pats svarīgākais, ka bija progress visa vīkenda garumā. Skaidrs, ka ir lietas, pie kurām pilnveidoties, uzlabot. Noteikti var vēl labāk! Es teiktu, ļoti labs sākums un jācer uz jaudīgu turpinājumu."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv