Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

F1 nākamā sezona sāksies divas nedēļas agrāk nekā plānots

F1 nākamā sezona sāksies divas nedēļas agrāk nekā plānots
Foto: AP/Scanpix

Pēc F1 nākamās sezonas sacensību kalendāra jaunākajām aprisēm 2016. gada sezona sāksies divas nedēļas garāk nekā iepriekš plānots - 20. martā Melburnas trasē Austrālijā.

Iepriekš kā Austrālijas Lielās balvas izcīņas norises datums tika izziņots 3. aprīlis, kas būtu vēlākais sezonas sākums pēdējo desmitgažu laikā. Tomēr komandas sāka sūdzēties par saspiesto kalendāru, kurā nākamsezon paredzēts iekļaut lielāko posmu skaitu F1 vēsturē (21). Austrālijas "Grand Prix" izcīņai ar divu nedēļu intervālu sekotu Bahreinas, Ķīnas un Krievijas posmi.

Pārskatītais kalendārs nodēvēts par "atjaunotu provizorisko kalendāru", kas nozīmē, ka arī tajā var tikt ieviestas izmaiņas. Bez sezonas pirmā posma pārbīdīšanas uz 20. martu izmaiņas skārušas arī Malaizijas "Grand Prix" norises laiku - tagad Malaizijas un Singapūras Lielās balvas izcīņas šķirs divas nedēļas iepriekš plānotās nedēļas vietā. Tas saistīts ar Singapūras "Grand Prix" rīkotāju iebildumiem. Viņi uzskatīja, ka ģeogrāfiski tuvu viens otram esošu posmu norises vietas tikai ar nedēļas intervālu negatīvi ietekmēs sacensību apmeklētību.

Tāpat sezonas vidus pauze atkal pagarināta līdz četrām nedēļām. Iepriekš bija nolemts to saīsināt līdz trim nedēļām, taču tas raisīja komandu kritiku, norādot, ka tas mehāniķu slodzi padarīs nepanesamu. Starp zīmīgām izmaiņām jāmin arī Eiropas "Grand Prix" izcīņas Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku pārcelšanu uz 19. jūniju, nedēļu pēc Kanādas Lielās balvas izcīņas Monreālā.

Sezonas beigu datums gan palicis nemainīgs - 2016. gada 27. novembris Abū Dabī.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

  -1 [+] [-]

, 2015-10-01 09:47, pirms 9 gadiem
Nez vai tas dos iespēju parastajam cilvēkam, kurš neabonē VSB, redzēt šo translāciju tiešraidē, nevis tad, kad rezultāti ir izziņoti jau pa visiem medijiem un sacīkste vairs nešķiet interesanta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-10-01 11:24, pirms 9 gadiem
Slavens rokmūziķis rakstīja: Kurš liedz par pāris eiro mēnesī šādu pakalpojumu abonēt? Kāpēc Tu uzskati, ka Tev kaut kas pienākas par velti?
Ak tā! Nebija ienācis prātā. Noteikti sekošu Tavam padomam...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-01 12:56, pirms 9 gadiem
Satelīta šķīvis, kurš pagriezts pret Astra pavadoni, RTL kanāls, un formele, kā arī ļoti saturīga vācu televīzijas principā pa brīvu.

     [+] [-]

, 2015-10-01 16:35, pirms 9 gadiem
Elmers rakstīja: Nez vai tas dos iespēju parastajam cilvēkam, kurš neabonē VSB, redzēt šo translāciju tiešraidē, nevis tad, kad rezultāti ir izziņoti jau pa visiem medijiem un sacīkste vairs nešķiet interesanta.
Cik var īdēt. Skaties netā, ja naudu žēl. Tam pašam lattelecomam arī par 2 EUR var paņemt sporta paku un skaties VSB.

Vai tu visu gribi pa brīvu? Tad skaties savus 4 LV kanālus...

     [+] [-]

, 2015-10-01 20:53, pirms 9 gadiem
Elmers rakstīja: Nez vai tas dos iespēju parastajam cilvēkam, kurš neabonē VSB, redzēt šo translāciju tiešraidē, nevis tad, kad rezultāti ir izziņoti jau pa visiem medijiem un sacīkste vairs nešķiet interesanta.
skaties RTL vai dzīvojam jau 21 gs un ir strīmi pats skatos caur SkySport jo tie divi tirliņi timrots un tas otrs auns komentē kā 5 klasnieks