Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Spēcīgāko 4x4 cīņas atkal Skrundas pusē

Jānis Celmiņš

Sestdien, 2. maijā Skrundas apkārtnē norisināsies interesantas sacensības apvidus automašīnām – pirmo reizi rallija – reida apvienojums ar rallija – karuseli. Dalībnieki pēc savām iespējām un intereses varēs izvēlēties, kurā no Latvijas čempionāta sacīkstēm piedalīties.

Cīņa solās būt ļoti spraiga un aizraujoša, jo uz starta stāsies gan “RE Autokluba” ātrie braucēji - ekipāža Jānis Naglis/ Jānis Naglis juniors un Krievijas azartiskais pilots Aleksejs Berkuts, kas šogad par līdzbraucēju izvēlējies bijušo Jāņa Nagļa stūrmani Agri Pētersonu, gan divi “OSCari” – Jānis Āzis/ Ainārs Princis un pēc ilgāka pārtraukuma Latvijā atkal startēs ventspilnieki Igors Skoks/ Agris Piķis. Tas, ka šogad visas automašīnas brauc vienā grupā, sacīksti iespējams padarīs vēl saistošāku. Iepriekš minētajiem spēcīgajiem T1 grupas braucējiem padoties noteikti negrasās N1 grupas dalībnieki, kuri gandrīz visi brauc ar Mitsubishi Pajero automašīnām. Starptautiskajās sacensībās pieredzi guvušajiem iepriekš minētajiem sportistiem pretī stāsies pēdējā laikā ātrie un nepārspētie Raivis Zeltiņš/ Mārtiņš Tūters, kā arī tikai pagājušajā gadā 4 x 4 kustībā ienākušais Toms Brants, kas sevi uzreiz pieteica kā ātru braucēju. Protams, nedrīkst aizmirst arī par prātīgo un izturīgo Guntaru Laugali un azartisko Normundu Sproģi, kā arī Jāni Auziņu, kuram, ja mašīna iztur, rezultāts vienmēr ir konkurences cienīgs.

4 x 4 trasē skatītāji atkal varēs redzēt daiļā dzimuma pārstāves Gitu Laugali/ Santu Dauksti un Andri Ozolu, kas vienmēr piesaistījis lielu līdzjutēju uzmanību braucot ar Ņivu.

Starts tiks dots pulksten 11:00 Skrundas rajona krodziņā „RANČO” šosejas Rīga - Liepāja 136,8 kilometrā. Vispirms sportistiem, kuri pieteikušies rallija – reida ieskaitē būs jāsacenšas apmēram 39 kilometrus garajā speciālajā ātrumposmā, veicot to pēc leģendas, bet pēc tam visi sacentīsies rallija – karuseļa izveidotajā paugurainajā trasē, kas būs apmēram četrus kilometrus gara. Tās segums 20% smilts, 60% smilšmāls (lietus laika dubļi), 20% asfalts. Karuselī kā jau karuselī, starts tiks dots trīs reizes, kur trase iespējams mainīsies pēc katra brauciena.

Tā kā visiem autosporta cienītājiem nedēļas nogale solās būt interesanta, jo pirms došanās uz rallijsprinta “Kalnmuiža 2009” sacensībām, labas emocijas ikviens varēs iegūt vērojot džipu cīņas turpat netālu Skrundas apkārtnē.

Informāciju sagatavoja:
LAF 4 x 4 komisijas preses sekretāre
Iveta Kaminska

  +1 [+] [-]

, 2009-05-01 23:28, pirms 15 gadiem
Gribeetu apmekleet, bet netieku, jo braucu ar draugu uz Talsiem - Ex da Bass, bet ja nebraukshu 100% aizietu paveero kas tad tur notiek.!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja