Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2425, Did:0, useCase: 3

Noskaidrotas pirmās komandas "Mītava Open" lielajam finālam

Andrejs Siliņš

Noskaidrotas pirmās komandas "Mītava Open" lielajam finālam
Foto: Romualds Vambuts

Sestdien Bauskas novada stadionā iesākās piektā jubilejas sezona Atklātajam amatieru čempionātam mini futbolā "Mītava Open 2013".

Lai raisītu svētku sajūtu un veicinātu sportisko garu, jau no paša rīta pie stadiona vārtiem visus dalībniekus sagaidīja un uzmundrināja MĪTAVA OPEN 2013 oficiālās karsējmeitenes un Mītavas Alnis! Posmu komentēja Lauris Lizbovskis.

31 komandas konkurencē ceļazīmi uz finālu izdevās izcīnīt: 1. vieta un zelta medaļas tika FC PETROW, 2. vieta un sudraba medaļas VELUX PACANCHIKI, 3. vieta bronzas medaļas FK JAUNOLAINE. Diemžēl ar sāpīgo 4. vietu bija jāsamierinās komandai GLORY. Apbalvošanas ceremonijā visas komandas saņēma balvas no organizatoriem, kā arī atbalstītājiem ADIDAS un SPORT 2000.

Savukārt Radio SWH telefona tiešraidēs no notikuma vietas bija dzirdamas intervijas ar pasākuma organizatoriem un grupas Prāta Vētra solistu Renāru Kauperu, kurš šobrīd koncertē Krievijā. Visas grupas vārdā Renārs sūtīja sirsnīgus sveicienus un veiksmīgu startu ikvienam MĪTAVA OPEN 2013 dalībniekam.

Aizvadītā posma oficiālos video un foto atskatus ar spilgtākajiem spēļu notikumiem var noskatīties Mītava Open 2013 un Sportacentrs.com lapās.

Nākamās MĪTAVA OPEN 2013 spēles notiks sestdien, 13. jūlijā Engurē, Engures novada stadionā. Posma spēļu kārtības izloze notiks piektdien, 12. jūlijā plkst. 17.00 Radio SWH video tiešraidē. Uz posmu vēl ir iespējams pieteikties čempionāta mājas lapā un SPORT 2000 veikalos.

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2013 organizatori saka lielu Bauskas novada pašvaldībai un sadarbības partneriem - ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, BLACK SPORTS, PAPYRUS, tehniskajam sadarbības partnerim ADIDAS, veikalam SPORT 2000, A/S CĒSU ALUS un informatīvajiem atbalstītājiem- RADIO SWH, JĒKABPILS RADIO 1, izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, interneta portāliem SPORTACENTRS.COM, DELFI.LV un PARSPORTU.LV.