Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2425, Did:0, useCase: 3

Aizvadīts "Mītava Open 2013" priekšpēdējais atlases posms

Jānis Pārums

Pamatīgā tveicē, termometra stabiņam uzkāpjot līdz pat 28 grādiem, 3.augustā Valmierā tika aizvadīts Mītava Open 2013 Vidzemes posms.

Lielajam finālam, kas norisināsies 17.augustā Jelgavā, Zemgales olimpiskajā centrā no Valmieras kvalificējās vēl 3 komandas, kuras čempionātā laikā jau bija izmēģinājušas savus spēkus kādos no iepriekšējiem posmiem.

Uzvarētāju laurus šajā posmā plūca vīri no komandas "Zellis/Stradi", kuri savu atraktīvo līdzjutēju pavadībā fināla pamatlaikā ar rezultātu 2:0 pārspēja komandu "Kārsava", kas attiecīgi izcīnīja 2.vietu. Zīmīgi, ka abas šīs komandas jau bija piedalījušas iepriekšējā Mītava Open atlases posmā, kas norisinājās Preiļos un kur komandas ieņēma attiecīgi 13. un 14. vietu.

Ar 15 minūtēm nepietika, lai noskaidrotu, kura no komandām „Glory” vai „FK Tur Kaut Kam Jābūt” būs kā trešā, kas kvalificēsies lielajam finālam. Abas komandas rādīja ļoti atzinīgu sniegumu aizsardzībā un pamatlaikā vārti netika gūti. Pēcspēles soda sitienu sērijā pārāka izrādījās komanda „Glory”, un tā kļuva par 15.komandu, kas kvalificējās cīņai par balvu fondu 3000 Ls.

Mītava Open komanda aicina pieteikties pēdējam 2013.gada atlases posmam, kas norisināsies jau 10.augustā Rīgā. Valmieras posms bija izcils piemērs, ka reizēm nepietiek ar vienu reizi, lai iekļūtu lielajā finālā. Uz tikšanos Rīgā.

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2013 organizatori saka lielu Engures novada pašvaldībai un sadarbības partneriem- ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, BLACK SPORTS, PAPYRUS, tehniskajam sadarbības partnerim ADIDAS, veikalam SPORT 2000, A/S CĒSU ALUS un informatīvajiem atbalstītājiem- RADIO SWH, JĒKABPILS RADIO 1, izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, interneta portāliem SPORTACENTRS.COM, DELFI.LV un PARSPORTU.LV.