Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Evanss nepiedalīsies braucienā ar atsevišķu startu

Jānis Pārums

Evanss nepiedalīsies braucienā ar atsevišķu startu
Kadels Evanss
Foto: AP/Scanpix

2011.gada "Tour de France" uzvarētājs, austrālietis Kadels Evanss nepiedalīsies Londonas olimpisko spēļu riteņbraukšanas sacensībās braucienā ar atsevišķu startu, informējusi Austrālijas Olimpiskā komiteja (AOK).

28.jūlijā notikušajā grupas braucienā Evanss ieņēma tikai 80.vietu, zaudējot uzvarētājam Aleksandram Vinokurovam no Kazahstānas 40 sekundes.

Izplatītajā ziņojumā norādīts, ka Evansa veselības stāvoklis neļaus viņam cīnīties par augstu vietu braucienā ar atsevišķu startu (44km). Evensu izmeklēja ārsts Marks Fišers un olimpiskās komandas medicīniskais direktors Pīters Bakī, kuri norādīja, ka sportists ir pārlieku noguris un nespēs atjaunoties līdz sacensībām, kas notiks trešdien.

AOK arī informēja, ka neviens Evansu neaizvietos, un Maikls Rodžers būs vienīgais Austrālijas pārstāvis braucienā ar atsevišķu startu. Savukārt četrkārtējais pasaules un esošais olimpiskais čempions braucienā ar atsevišķu startu, šveicietis Fabians Kančelara, kurš grupas braucienā piedzīvoja kritienu, savas izredzes piedalīties sacensībās vērtē kā 50/50.

Izmantotie resursi:
london2012.com