Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Moņa: "Spāņi mūs sodīja par katru kļūdu"

Jānis Pārums

Moņa: "Spāņi mūs sodīja par katru kļūdu"
Sergejs Moņa (no labās) aizsardzībā
Foto: AP/Scanpix

Krievijas basketbola izlases spēlētājs Sergejs Moņa pēc valstsvienības zaudējuma olimpisko spēļu turnīra pusfinālā Spānijai (59:67) atzina, ka viņa komanda pati palaida lielisku iespēju tikt olimpisko spēļu finālā.

"Jūtos pilnīgi iztukšots," pēc zaudējuma Spānijai atzina Moņa. "Bija iespēja tikt finālā. Mums bija visas iespējas tur būt. Ja zaudētu ar divdesmit punktiem, nebūtu tik sāpīgi... Tagad jāatpūšas, bet pēc tam pacīnīsimies par bronzas medaļām."

"Pat nezinu, kas mums pietrūka. Daudz metām garām no groza apakšas. Lai gan, protams, gūt punktus, kad tevi sedz tik gari un labi spēlētāji, ļoti grūti. Neiemetām daudz soda metienus. Spāņiem ir laba komanda, viņi mūs sodīja par katru vismazāko kļūdu. Iespējams, ka beigām mēs vēl fiziski nosēdāmies," zaudējuma iemeslus skaidroja Moņa.

Svētdien plkst. 13:00 pēc Latvijas laika Krievija sacentīsies par bronzas medaļām ar Argentīnu, savukārt plkst. 17:00 ASV cīnīsies par zeltu pret Spāniju.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-11 17:08, pirms 12 gadiem
Laikam Krievija nav tika laba komanda, kā likās. Kad Spāņi deva virsū neko nevarēja izdarīt. Laikam šī spēle parādīja kas ir ir kas. Domāju, ka Argentīna paņems Krieviju, jo šiem gan meistarība, gan pieredze lielāka.

Savukārt finālā Spāņi dabūs par visiem sūdiem ko ir darījuši un savu tēlošanu.