Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:17, Did:0, useCase: 3

Brāļi Rēdlihi un Armands Simsons aicina uz spēli pret Norvēģiju fanuteltī pie "Arēna Rīga"

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Ar uzmundrinošiem hokeja tematiskajiem pasākumiem un Pasaules hokeja čempionāta tiešraidēm, ir aizvadītas jau divas čempionāta tiešraižu spēles Optibet Fanuteltī pie Arēnas Rīga. To, ka latvieši ir hokeja cilts, pierādījusi arī pasākuma apmeklētība un telts viesu aktīvā iesaiste organizētajos konkursos. Fanutelts viesi ir vienoti un vērojot no malas, brīžam pat šķiet, ka šeit sapulcējusies viena liela un laimīga ģimene uz savām ikgadējām svinībām.

Lai priecētu viesus, telts organizatori rūpējas, lai pirms Latvijas izlases spēlēm, sanākušajiem līdzjutējiem būtu iespēja tikties ar kādu hokeja sabiedrībā labi zināmu personību.

Pirmdien, 16.maijā līdzjutējus sveiks un uzmundrinās sporta pasākumu vadītājs - Armands Simsons. Kā goda viesi, ar savu klātbūtni fanus, šoreiz, pagodinās - Krišjānis un Miķelis RĒDLIHI, kuri ir labi pazīstami, ikvienam, kā sporta profesionālim, tā arī vienkārši sporta entuziastam. Brāļi Rēdlihi ir unikāls fenomens Latvijas un pasaules hokejā. Trīs brāļi Jēkabs, Krišjānis un Miķelis plecu pie pleca vairākas sezonas cīnījušies Kontinentālas hokeja līgas kluba Rīgas “Dinamo” rindās, kā arī pārstāvējuši Latvijas karoga krāsas vairākos Pasaules hokeja čempionātos. Brāļi Rēdlihi, gluži kā visa mūsu līdzjutēju saime ar prieku dalīsies savā pieredzē, sniegs autogrāfus un emocionāli uzlādēs klātesošos jaunām uzvarām.

Tiekamies Optibet Fanuteltī 2022. gada 16. maijā, plkst. 15:30, Latvijas izlases pirmās spēles pret Norvēģijas valstsvienību sākums 16:20

Nāc līdzi just!

  +1 [+] [-]

, 2022-05-15 23:18, pirms 2 gadiem
Pilnīgs sviests, okupantu lakstīga, kolhoza djinamkas patriots Simsons-apmetis kažoku- nu aicina uz Latvijas izlases spēlēm. Ar sūdainu mietu viņu no turienes!!