Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1303, Did:0, useCase: 3

RayBan "Never Hide" foto konkurss

RayBan "Never Hide" foto konkurss
Piedalies konkursā un iegūsti RayBan brilles!

Latvian Open 2011 sadarbībā ar RayBan un Donkr.com organizē konkursu un dāvā iespēju ikvienam Sportacentrs.com apmeklētājam iegūt savā īpašumā stilīgās RayBan Wayfarer un Aviator saules brilles.

Kas jādara lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā, Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam.

Kā norisināsies konkurss?

RayBan un Latvian Open 2011 konkurss norisināsies no 2011. gada 3. aprīļa līdz 2011. gada 18. aprīļa dienas beigām. Konkursa rezultāti tiks paziņoti un uzvarētāji tiks apbalvoti 20. aprīlī.

Lai piedalītos konkursā Tev ir jāsagatavo fotogrāfija vai bilde, kurā esi redzams Tu un Tavas RayBan saulesbrilles. Tām ir jābūt RayBan zīmola brillēm. Ja Tev nav sava RayBan, mēs aicinām Tevi tās izveidot - uzzīmēt, salīmēt, uzadīt, vai tamborēt. Materiālam nav nozīmes. Esi radošs.

Sava konkursa fotogrāfija/bilde Tev ir jāpievieno galerijai „RayBan „Never Hide” konkurss” un, iespējams, ka tieši Tava fotogrāfija tiks izvēlēta kā viena no 3 labākajām.

Kā noteiks uzvarētājus un kādas būs balvas?

Mēs apbalvosim 10 labākās bildes. Konkursā būs 3 lielie uzvarētāji, no kuriem katrs/-a saņems pa RayBan Wayfarer vai Aviator saulesbrilles. Vienu uzvarētāju noteiks RayBan pārstāvji, otru izvēlēsies pokera foruma Donkr.com izveidotā pokera spēlētāju žūrija, bet trešo uzvarētāju noteiks Sportacentrs.com lietotāju balsojums – tiks skaitīti „plusiņi” konkursa galerijā iesniegtajām fotogrāfijām. Nākamie 7 labākie saņems smukos RayBan t-kreklus ar „Never Hide” uzrakstu.

Uzvarētāju saraksts tiks publicēts Sportacentrs.com, kā arī visi uzvarētāji saņems ziņu personīgās vēstules veidā šeit pat portālā.

Seko līdzi Latvian Open 2011 pokera čempionātam, esi radošs, un saņem RayBan saulesbrilles!

  -2 [+] [-]

, 2011-04-04 13:01, pirms 13 gadiem
oplaa, plusinu tirsanaas atsakas + vel iespeja notirst visadus Johnny Depp wannabees

     [+] [-]

, 2011-04-05 16:29, pirms 13 gadiem
Man vēla atvilknē stāv RayBan brilles. Triecienu pret bruģi neiztur.