Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

"Druva Dynamite" saglabā pirmo vietu Latvijas lakrosa čempionātā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vakar, 27.septebrī, notika Latvijas lakrosa čempionāta pēdējās otrā apļa spēles, kur LK ''Rīga'' un LK ''Druva Dynamite'' izcīnīja pārliecinošas uzvaras.

Latvijas čempionāta otrā apļa pēdējais sabraukums norisinājās Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, kur pirmajā spēlē tikās LK"Rīga" un „Mītavas Lakrosa klubs”. Spēles sākums abām komandām bija haotisks, un komandas izskatījās mazliet „iemigušas”, bet jau ceturtdaļas beigās LK ''Rīga'' sakārtoja pussargu un uzbrucēju spēli, un tika gūti vairāki bezatbildes vārti. Otrajā un trešajā ceturtdaļā Riga turpināja ofensīvu un jelgavniekiem izdevās izrauties dažos ātrajos uzbrukumos, tomēr lieliski spēlēja LK ''Rīga'', kas neļāva pretiniekam izdarīt metienus pa vārtiem. Spēles pēdējā ceturtdaļā spiediens vēl vairāk palielinājās un LK ''Rīga'' izcīnīja uzvaru ar 13:0. Rezultatīvākais Rīgas rindās – Artis Bariņš.

Otrajā spēlē tikās LK „Druva Dynamite” un šī gada debitanti „Valmieras puikas”. Jau pirms spēles bija zināms, ka valmieriešiem šī būs grūta cīņa, neskatoties uz to, ka tiek spēlēts mājās. Jau sākot ar spēles pirmajām minūtēm, „Druva Dynamite” sāka agresīvi uzbrukt, un pirmie vārti tika gūti spēles 3. minūtē. „Valmieras Puikas” nepadevās un turpināja aizsargāties, tomēr pirmā perioda laikā tika zaudēti vēl vairāki vārti. Turpmāk spēli ar katru minūti savās rokās pārņēma „Druva Dynamite” spēlētāji, kas izcīnīja uzvaru ar rezultātu 23:0.

Šīs gada Latvijas lakrosa čempionāta Fināls un cīņa par trešo vietu tiks aizvadīta šo svētdien 4.oktobrī, Rīgā, RTU stadionā. Aicināti visi interesenti.

Vairāk informācijas: llf.lv

Informāciju sagatavoja:
Gatis Ginters

  +1 [+] [-]

, 2009-09-28 19:04, pirms 15 gadiem
Ē, a ja Latvijai būtu vairāk līdzekļu, mosk varētu piedalīties arī kkādā lielākā čempī? :O

  -1 [+] [-]

, 2009-09-28 22:54, pirms 15 gadiem
Chalji atkal esmu sashutis, suudiigi busiet nosvineejushi
PMK neviens nebija no jums, iznjemot Miku O. kursh ir katru reizi tur

  +1 [+] [-]

, 2009-09-29 20:57, pirms 15 gadiem
Mc ZoMb rakstīja: Chalji atkal esmu sashutis, suudiigi busiet nosvineejushi
PMK neviens nebija no jums, iznjemot Miku O. kursh ir katru reizi tur
un ? 23:0 ko tu vel dirsies ?? vel viens pumpainais aiz monitora

     [+] [-]

, 2009-09-30 10:48, pirms 15 gadiem
kādam atkal skauž ( Mc ZoMb )