Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

"Lady Lacrosse I" izcīna Rīgas kausu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Lady Lacrosse I" izcīna  Rīgas kausu
"Lady Lacrosse" komanda
Foto: Lady Lacrosse Latvia

Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas Jauno tehniķu centra stadionā notika „Rīgas kauss lakrosā jaunietēm”. Trofeju izcīnīja lakrosa klubs „Lady Lacrosse I”, informē pasākuma organizatori.

Par Rīgas kausu sacentās 3 komandas: sieviešu lakrosa klubs „Rīga”, kā arī lakrosa klubi „Lady Lacrosse I” un „Lady Lacrosee II”.

„Rīgas kausu lakrosā jaunietēm”, uzvarot visās spēlēs izcīnīja „Lady Lacrosse I” komandas spēlētājas. Otrā vietā - Rīgas Jauno tehniķu centra komanda SLK „Rīga” un trešā vietā -„Lady Lacrosse II” komanda.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Madara Duļevska no komandas „Lady Lacrosse I” ar 13 gūtiem vārtiem. Rezultatīvākā spēlētāja no SLK „Rīgas” komandas bija komandas kapteine Līva Arāja ar 8 gūtiem vārtiem.

Turnīrs notika pēc starptautiskajiem noteikumiem ar samazinātu spēles laiku un samazinātu spēlētāju skaitu uz laukuma.

Visās komandās spēlēja Latvijas sieviešu lakrosa izlases dalībnieces, kuras šovasar startēja Pasaules čempionātā Kanādā, un bija redzams, ka spēlētājas guvušas labu pieredzi un uzlabojušas savas prasmes.

Informāciju sagatavoja D. Bahs, RJTC direktora vietnieks izglītības jomā.

Izmantotie resursi:
sports.riga.lv