Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Lakrosa izlase cīnīsies par 19. vietu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vakar Pasaules čempionātā lakrosā nepatīkamu zaudējumu piedzīvoja Latvijas valstsvienība, kas ar rezultātu 7:8 piedzīvoja neveiksmi mačā ar Bermudu izlasi.

Šos spēli latvieši cerēja uzvarēt ar pārliecību, jo treniņspēlē pret Bermudu 15 minūtēs tika iemesti trīs bez atbildes vārti.

Diemžēl oficiālajā spēlē viss izvērstās savādāk. Pirmais periods bija bagāts ar vārtu guvumiem, puslaika sākumā latvieši izvirzījās vadībā ar 3:0, diemžēl aizsardzība nespēja noturēties pret Bermudas agresīvo uzbrukumu, un līdz ceturtdaļas beigām rezultāts kļuva 4:3 Latvijas labā.

Otrās ceturtdaļas sākumā bermudieši izlīdzināja rezultātu nākošās 15 minūtes tika nospēlētas bez vārtu guvuma, kad precīzs bija Latvijas izlases uzbrucējs Sandis Liekniņš. Diemžēl atkal divas minūtes vēlāk kļūda aizsardzībā un ceturtdaļa noslēdzas ar 5:5.

Trešajā ceturtdaļā sīvā cīna turpinās, un atkal Latvijas uzbrukuma smailē precīzs ir Ainars Liekniņš. Vienu vārtu pārākums saglabājas līdz 15.minūtei, kad Bermuda atkal spēj atspēlēties, un periods noslēdzas ar 6:6.

Pēdējā ceturtdaļa Latvijai izvēršas dramatiska. Sākumā rezultatīvākais Latvijas pussargs Edgars Purmalis izvirza Latviju vadībā, bet jau ceturto reizi šajā spēlē Bermuda spēj izlīdzināt rezultātu 7:7, un trīs minūtes pirms spēles pamatlaika beigām bermudietis Džonstons gūst uzvaras vārtus Bermudai. Lai arī Latvija agresīvi centās uzbrukt, vārtus gūt neizdevās, un spēle noslēdzās ar 7:8.

Šodien paredzama pēdējā spēle PČ cīņā par 19.vietu, kur Latvija tiksies ar Itāliju. Spēles sākums 16:00 pēc Latvijas laika.

  +6 [+] [-]

, 2010-07-23 13:25, pirms 14 gadiem
Bermudu

     [+] [-]

, 2010-07-23 14:53, pirms 14 gadiem
Kā ir, tā ir....