Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-21 lakrosa izlase pasaules čempionātu noslēgs ar cīņu par 19.vietu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas U-21 lakrosa izlase pasaules čempionātu noslēgs ar cīņu par 19.vietu
Latvijas U21 vīriešu lakrosa izlases ekipējums priekš PČ Īrijā. Foto: Facebook/2022 Men's U21 Lacrosse World Championship

LETA. Latvijas U-21 vīriešu lakrosa izlase piektdien piedzīvoja neveiksmi Īrijā notiekošajā pasaules U-21 čempionātā un noslēgs meistarsacīkstes ar cīņu par 19.vietu.

Latvijas lakrosa izlase pusfināla cīņā par 17.vietu ar rezultātu 2:8 (0:1, 1:2, 0:4, 1:1) piekāpās Velsas valstsvienībai.

Vārtus Latvijas labā guva Kristofers Konradi un Raiens Rihters. Latvija izdarīja 13 metienus, kamēr pretinieki meta 38 reizes pa Latvijas vārtiem.

Sestdien Latvija cīņā par 19.vietu stāsies pretī Kenijai, aizvadot pēdējo maču meistarsacīkstēs.

Jau ziņots, ka pirmajā pasaules meistarsacīkšu mačā Latvijas lakrosa spēlētāji ar 0:14 kapitulēja Jamaikai, otrajā ar 2:13 atzina Vācijas pārākumu, bet trešajā ar 1:20 kapitulēja turnīra saimniecei Īrijai. Pēc tam ceturtdaļfināla spēlē par 13.vietu ar 6:7 papildlaikā zaudēja Dienvidkorejai un turpināja cīņu par 17.vietu.

Latvieši trīs mačos palikuši bez punktiem un apakšgrupu turnīra noslēgumā C grupā ieņēma pēdējo, ceturto vietu.

U-21 čempionātā 23 izlases sadalītas piecās apakšgrupās. Pēc grupu turnīra norisināsies izslēgšanas spēles.

Latvijas U-21 lakrosa izlases sastāvs pasaules čempionātā:

Ralfs Ābols, Renārs Audze, Krists Bondars, Raivis Grīnbergs, Artis Griškovs, Niks Gurtiņš, Zitnis Kākulis, Daniels Kikste-Zanders, Aleksandrs Konradi, Kristofers Konradi, Emīls Kurpnieks, Deivids Lucs, Jānis Rage-Raģis, Raiens Rihters, Georgs Roziņš, Jānis Saukitens, Francis Siliņš, Rūdolfs Siliņš, Guntis Tērauds, Kalvis Tērauds, Arturs Vids, Krists Zālītis.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-08-19 14:40, pirms 2 gadiem
Jāizcīna uzvara vismaz pēdējā spēlē!