Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Startēs arī Latvijas lakrosa čempionāts vīriešiem

Jānis Celmiņš

Startēs arī Latvijas lakrosa čempionāts vīriešiem
Foto: Lakrosa Klubs Libava

21. aprīlī Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā, plkst. 10:00 sāksies 7. Latvijas vīriešu lakrosa čempionāts. Jau septīto gadu Latvijas Lakrosa federācija rīko Latvijas vīriešu lakrosa čempionātu, lai noskaidrotu 2013.gada spēcīgāko vīriešu lakrosa komandu Latvijā.

Čempionāts šogad, atšķirībā no pagājušā gada, tiks izspēlēts vienā posmā no aprīļa līdz jūnijam Jelgavā, Liepājā, Druvā un Zaķumuižā un noslēgsies ar "Championship weekend" Rīgā, bet jau rudenī tiks rīkots Latvijas čempionāts 2014, kas norisināsies divos posmos rudenī un pavasarī.

Šogad čempionātā startēs jaunizveidotā komanda LK „Archer Lacrosse”, kas apvienojusi spēcīgus lakrosistus no Rīgas, savukārt, nestartēs SK „Suņi”, kas nolēmuši uzkrāt spēkus un atgriezties rudenī un valmierieši - LK „Valmieras puikas”. Tā kā visas ziemas garumā norisinājās Latvijas spēlētāju koptreniņi, gatavojoties Pasaules čempionātam Denverā 2014. gada vasarā, kā arī tika aizvadīts iekštelpu turnīrs „Riga Lacrosse Open”, čempionāta spēlēs būs iespēja vērot laba līmeņa lakrosu.

LLF organizētais Latvijas čempionāts notiek kopš 2007. gada. 4 reizes uzvarējis LK "Druvas Dynamite" un 2 reizes - LK "Rīga".

Tuvākās Latvijas lakrosa čempionāta spēles

21.aprīlis, Svētdiena – Zemgales Olimpiskais centrs
10:00 Druva Dynamite vs. Libava
12:00 Rīga vs. LK RJTC
14:00 Mītava vs. Archer Lacrosse

LLF sacensību kalendārs pieejams šeit: llf.lv

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Lakrosa federācija

     [+] [-]

, 2013-04-18 16:36, pirms 11 gadiem
Jau septīto gadu Latvijas Lakrosa federācija rīko Latvijas vīriešu lakrosa čempionātu, lai noskaidrotu 2013.gada spēcīgāko vīriešu lakrosa komandu Latvijā.
Cerams, ka ar septīto piegājienu 2013.gada čempions beidzot tiks noskaidrots!

  +1 [+] [-]

, 2013-04-18 16:52, pirms 11 gadiem
Pozitīvi, ka šādi sporta veidi attīstās, cerams, ka līmenis arī aug un drīz varēs gaidīt panākumus starptautiskajā arēnā.

Iečekoju arī llf mājaslapu. Gan nolikumā gan kalendārā var atrast terminu chempionship week. Ja jau tik ļoti gribās lietot to angļu valodu, tad vismaz darām to gramatiski pareizi.