Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

"Mītavai" sensacionāla uzvara pret vicečempioniem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vakar Valmierā tika aizvadītas Latvijas Lakrosa čempionāta otrā sabraukuma spēles, kurās Kurzemes un Zemgales komandas dominēja pār Vidzemi un Rīgu.

Pirmajā spēlē tikās principiālie pretinieki LK LIBAVA no Liepājas un debitanti RJTC no Rīgas. Jau no pirmās spēles minūtes Liepājnieki savās jaunajās spožajās formās aktīvi uzbruka, izdarīja vairākus metienus pa vārtiem un jau spēles sākumā guva vārtus. RJTC centās atspēlēties, un otrajā ceturtdaļā tas arī izdevās, tomēr RJTC spēlētājos bija jūtams pieredzes trūkums uzbrukuma izspēlē, ko veiksmīgi izmantoja Liepājas komanda, kas guva trīs bezatbildes vārtus, un tikai ceturtās ceturtdaļas beigās RJTC izdevās samazināt vārtu deficītu līdz mīnus vieniem vārtiem. Libava pelnīti svinēja uzvaru pār RJTC 4:3.

Otrajā spēlē Druvas Dynamite tikās ar Valmieras Pūcēm. Neskatoties uz to, ka valmieriešiem šī bija mājas spēle, Druva spēja strauji gūt vairākus bezatbildes vārtus un pūcēm atspēlēties kļuva aizvien grūtāk gūstot tikai vienus vārtus. Spēle noslēdzās ar Druva Dynamite uzvaru 16:1.

Trešā spēle tikai gaidīta ar vislielāko intrigu, jo Mītavas klubs bija sapulcinājis labāko šajā brīdī iespējamo sastāvu, lai dotu maksimālu triecienu LK Rīga un viņiem tas izdevās. Noslēdzoties pirmajai ceturtdaļai, LK Mītava pārliecinoši ar sešiem bezatbildes vārtiem valdīja laukumā, un Rīdzinieku vārtsargs izskatījās morāli sagrauts. Otrajā ceturtdaļā Mītava turpināja izmantot Rīgas vājās vietas aizsardzībā un guva vēl vairākus vārtus. Rīdziniekiem, neskatoties uz visiem pūliņiem, izdevās gūt tikai divus vārtus. Pie plus astoņu vārtu starpības jelgavnieki mazināja agresīvo uzbrukumu turpinot mierīgāku spēles gaitu. Spēle noslēdzās ar vēsturisku Mītavas LK uzvaru pār titulēto LK Rīga 12:2.

Nākamās spēles gaidāmas 8.maijā Saldū.

Informāciju sagatavoja:
Gatis Ginters

  +1 [+] [-]

, 2011-04-20 15:08, pirms 13 gadiem
Libava pret RJTC spēles beigas vnk Woaw!

     [+] [-]

, 2011-04-20 16:03, pirms 13 gadiem
Mārtiņš no Valdlaučiem rakstīja: Libava pret RJTC spēles beigas vnk Woaw!
haha...