Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

18. aprīlī sāksies lakrosa čempionāts

Jānis Pārums

18 aprīlī sāksies 4. Latvijas lakrosa čempionāts, kurš šogad solās būt intrigu pilns, jo ziemas laikā notikušas vairākas spēlētāju pārejas starp klubiem un cīņa par 2010.gada čempiona titulu sāks arī jauna un perspektīva komanda no Liepājas.

Jau 4 gadu Latvijas Lakrosa federācija rīko Latvijas lakrosa čemopionātu lai noskaidrotu 2010.gada spēcīgāko lakrosa klubu Latvijā. Čempionāts norisināsies divos - pavasara un rudens posmos ,un noslēgies ar lielo un mazo finālu oktobrī.

Šī gada čempionāts solās būt intrigām bagāts, jo vairāki spēcīgi spēlētāji ir mainījuši klubus, kas iespējams izlīdzinās komandu pārsvaru. Vēl šis būs debijas gads nesen izveidotai komandai Liepājā. Tā kā visas ziemas garumā Latvijas lakrosa izlases kandidāti, kuru skaitā ir spēlē'taji no visiem Latvijas klubiem, piedalījās regulāros treniņos, čempionāta spēlēs jums būs iespēja vērot laba līmeņa lakrosu.

Lakrosa čempionāta pirmās spēles

18.aprīlis, Svētdiena
12:00 LK "Rīga" - LK "Druva dynamite"
14:00 Mītavas LK - LK "Valmiera"
16:00 LK "Druva dynamite" - LK "Liepāja"

Visa informācija par čempionātu atrodama llf.lv

Informāciju sagatavoja:
Gatis Ginters, Latvijas Lakrosa federācijas prezidents

  -4 [+] [-]

, 2010-04-16 17:29, pirms 14 gadiem
Komentārs jau ir! Esi otrais!