Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1248, Did:0, useCase: 3

Konkursā "Brauc uz PČ hokejā pie Šuplera" sākas īstās cīņas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šodien sākas KLH play-off cīņas, arī „Dinamo Rīga” hokejistiem pirmais mačs Maskavā, tiekoties ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajiem dinamiešiem. Neaizmirstiet prognozēt šī un citu KHL maču rezultātus konkursā „Brauc uz PČ hokejā pie Šuplera” – cīņa par galveno balvu sākas tagad!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti
Spēles noteikumi

7.februārī portālā Sportacentrs.com ar „Travel Art” un „Sport2000”atbalstu startēja konkurss „Brauc uz PČ hokejā pie Šuplera!” Konkursa dalībniekiem tajā ir jāatbild uz 20 sponsoru jautājumiem, kā arī jāprognozē visu KHL spēļu galaiznākumi. Labākie spēles dalībnieki saņems vērtīgas balvas – pirmās vietas ieguvējs kopā ar kādu draugu dosies uz PČ hokejā Slovākijā, bet 2. un 3.vietu ieguvēji tiks pie dāvanu kartēm no „Sport2000”.

Atsaucība konkursam itin liela – savas atbildes iesnieguši jau vairāk nekā 1600 dalībnieki. Līdz šim bijis jāatbild uz četriem sponsoru jautājumiem, kā arī 36 prognozēm, kas teorētiski ļautu tikt pie112 punktiem. Ar prognozēšanu gan tik veiksmīgi nevienam dalībniekam nav klājies, un arī rezultāti pēdējās regulārās sezonas spēlēs bija itin neprognozējami. Pirmajā pozīcijā pagaidām izvirzījies lietotājsbenscik ar 48 punktiem. Divi punkti mazāk ir lietotājam pirmens, vēl par vienu atpaliek kvaz87.

Īstā cīņa par uzvaru priekšā – atliek sekot jautājumiem un atbildēt uz visām prognozēm – uzmanīgi sekojiet jautājumu atbildēšanas termiņam, kas ir vienāds ar maču sākumlaikiem. Šobrīd varat prognozēt play-off pirmās kārtas pirmo divu spēļu iznākumus. Lai veicas!

Konkursa „Brauc uz PČ hokejā pie Šuplera!” balvu fonds

VietaBalvas
1. vietaBrauciens uz PČ Slovākijā divām personām (transports uz Bratislavu; dzīvošana trīs zvaigžņu viesnīcā Bratislavas centrā (BB); tūristu apdrošināšana un biļetes uz pirmā etapa Latvijas spēlēm) ( 2 personām)
2.vietaDāvanu karte no „Sport2000” 100ls vērtībā
3.vietaDāvanu karte no „Sport2000” 50ls vērtībā
4.-10.vietaPārsteiguma balva no Sportacentrs.com

Pirmo piecdesmit vietu ieguvēji tiks pie SA+ pieejas vienam mēnesim.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti
Spēles noteikumi

     [+] [-]

, 2011-03-23 12:48, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka uz Travel Art sponsora balvām labāk pārāk nesacerēties!

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "TRAVEL ART"

Juridiskā informācija
Statuss Aktīvs (Uzsākts likvidācijas process 18.03.2011)