Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

"Dinamo fantasy" oktobra spēle papildināta ar 2.novembra maču

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Daudzu Sportacentrs.com lietotāju iecienītā „Dinamo fantasy” spēle šoreiz nedaudz skars arī novembra mēnesi – kopējā ieskaitē dalībniekiem jāizvēlas sastāvs arī 2.novembra cīņai pret Maskavas „CSKA”. Bet jau šonedēļ visus fantasy spēļu cienītājus gaida vēl viens pārsteigums.

Piedalies oktobra spēlē!
Spēles noteikumi!

„Dinamo fantasy” oktobra spēlē jau apkopoti rezultāti par deviņiem mačiem un vadībā izvirzījies lietotājs krabucinjsh. Viss gan var vēl mainīties, jo oktobrī rīdziniekiem paredzēti vēl trīs mači, bet oktobra spēlē pievienota arī viena novembra cīņa – 2.novembrī pret Maskavas „CSKA”. Tas tāpēc, ka pēc šī mača rīdziniekiem gaidāma divu nedēļu pauze un novembrī spēļu mazāk.

Šī iemesla dēļ novembrim nebūs atsevišķa spēle, bet gan apvienota novembra un decembra cīņa (kopā būs jāizveido 15 spēļu komandu sastāvi). Pie balvām apvienotajā novembra un decembra spēlē tiks nevis seši konkursanti (kā ierasts), bet gan desmit. Visi veiksminieki tiks pie „Dinamo Rīga” suvenīriem (septembra spēles laureāti balvas saņems šonedēļ, bet oktobra veiksminieki pēc 3.novembra).

Tāpat tuvākajās dienās startus uzsāks „HK Rīga fantasy” spēlē, kuras princips būs identisks „Dinamo fantasy” spēlei. Jau laicīgi varat sākt iepazīties ar rīdzinieku statistiku un viņu sniegumiem. Arī šajā spēlē uzvarētājus noteiksim novembra un decembra kopvērtējumā – kopā sastāvi būs jāizveido 15 spēlēm. Sekojiet informācijai un, lai veicas! Rūpīgi pārbaudiet, vai jūsu izvēlētais sastāvs ir apstiprināts pirms katra mača. Īpaši pievērsiet vērību, ja veiciet izmaiņas sastāvos īsi pirms mača.

Piedalies oktobra spēlē!
Spēles noteikumi!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-25 13:09, pirms 14 gadiem
šo te nesaprotu, tad kāda velna pēc ir noteikumi, kurus paši neievērojat
Uzvarētāji tiks noteikti kalendārā mēneša ietvaros, neatkarīgi no tā, cik spēles tiks aizvadītas tajā.

  -2 [+] [-]

, 2010-10-25 15:14, pirms 14 gadiem
Nereģistrētjies rakstīja: šo te nesaprotu, tad kāda velna pēc ir noteikumi, kurus paši neievērojat
Uzvarētāji tiks noteikti kalendārā mēneša ietvaros, neatkarīgi no tā, cik spēles tiks aizvadītas tajā.
Beidz beztolkā kritizēt, šīs izmaiņas noteikumos šķiet visai loģiskas.

     [+] [-]

, 2010-10-25 17:55, pirms 14 gadiem
Un ko dariit kad Tev ieskaita 0 ? Uzliec sastaavu un rezultaati netiek peinjemti izraadaas kaut kaadu srevera gljuku rezultaataa....
Tagad 2.v. vietaa ir 50, ko tad taisiit print screenus vai kaa?