Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Turpinās "Blackpool" futbola spēle!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

„Blackpool” futbola prognožu konkurss turpinās. Apkopotas otrās nedēļas jautājumu atbildes, pēc kurām vadībā izvirzījies lietotājs krists. Šodien publicēti 10 nākamie jautājumi. Kopumā spēlē tiks publicēti Tā kā kopumā paredzēti 150 jautājumi, tad droši var piedalīties arī no šīs kārtas.

Piedalīties spēlē
Spēles noteikumi
Spēles rezultāti

Atgādinām, ka 1.decembrī portālā Sportacentrs.com ar futbola kluba „Blackpool” atbalstu tika uzsākta prognožu spēle, kuras uzvarētājs varēs doties uz Anglijas Premjerlīgas futbola spēli. 15 nedēļas pēc kārtas lietotājiem jāatbild uz 10 jautājumiem (kopā 150), pēc kuriem tad noteiksim to, kurš dosies uz Anglijas Premjerlīgas spēli futbolā 23. aprīlī starp „Blackpool” un „Newcastle United” komandām.

Pagaidām cīņā par galveno balvu iesaistījušies gandrīz 800. Tā kā divus jautājumus nācās anulēt, jo spēle starp „Blackpool” un „Manchester United” tika atcelta nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ, tad pagājušajā nedēļā tika publicēti 12 jautājumi. Pagaidām vadībā ar vairāk nekā sešu punktu pārsvaru izvirzījies lietotājs krists. Piedalies, jo pie balvām tiks 50 labākie spēles dalībnieki.

Piedalīties spēlē
Spēles noteikumi
Spēles rezultāti

     [+] [-]

, 2010-12-16 12:00, pirms 13 gadiem
Pēc kāda principa notiek apdeits. Dienās, kad nenotiek spēles? Jo diezgan muļķīgi vairākas reizes dienā skatīties un cerēt, lai būtu!!

     [+] [-]

, 2010-12-16 13:29, pirms 13 gadiem
Iebraukt Aizliegts rakstīja: Pēc kāda principa notiek apdeits. Dienās, kad nenotiek spēles? Jo diezgan muļķīgi vairākas reizes dienā skatīties un cerēt, lai būtu!!
jaunie jautaajumi vienmeer pirmdienaas..