Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3007, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | F1.LV podkāsts: Alonso un "Aston Martin" - sezonas melnais zirdziņš?

Piedāvājam F1.LV podkāsta ceturtās sezonas pirmo epizodi. Testi noslēgušies un tajos bijuši pāris pārsteigumi - gan patīkami, gan ne visai. Gaidot pirmo posmu Bahreinā, tiek izteiktas prognozes, nosauksim favorītus un pastarīšus.



, 2023-02-28 13:25, pirms gada
Aiziet!!!

Klausītava | F1.lv podkāsts pēc Maiami GP

"Formula 1" sezonas piektais posms ASV, Maiami trasē noslēdzies ar kopvērtējuma līdera Maksa Verstapena uzvaru. Piedāvājam F1.lv podkāsta epizodi pēc šī posma.

Klausītava | F1.lv podkāsts pēc Austrālijas GP

Austrālijā uz pjedestāla kāpa trīs čempioni: Makss Verstapens, Luis Hamiltons un Fernando Alonso, bet sacīkstēs trīsreiz tika izkārti sarkanie karogi. Par to visu un ne tikai "F1.lv podkāsta" jaunākajā epizodē.

Klausītava | F1.lv podkāsts pēc Saūda Arābijas GP

Maksa Verstapena tehniskās problēmas Saūda Arābijas GP ļāva uzvaru izcīnīt Serhio Peresam, tomēr lielākā drāma bija Fernando Alonso 'atņemtais' goda pjedestāls. Par to visu un ne tikai jaunajā F1.lv podkāstā.