Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3034, Did:0, useCase: 3

Bukmeikeru prognozes: vai piepildīsies paredzētais fināls Zviedrija-Kanāda?

Rolands Eliņš

Bukmeikeru prognozes: vai piepildīsies paredzētais fināls Zviedrija-Kanāda?
Foto: IIHF

Pasaules čempionātā hokejā pienākusi kārta pusfinālu mačiem, un uz vietu finālā joprojām pretendē divas no trim bukmeikeru izliktajām galvenajām favorītēm, proti, Zviedrija un Kanāda, kamēr trešā pirmsturnīra favorīte ASV jau izstājusies. Par gaidāmajiem pusfināliem viedokli piedāvāja "Pafbet" hokeja eksperts Toms Bergmanis.

"Zviedrija un Kanāda joprojām palikušas kā galvenās favorītes uz titula izcīnīšanu," komentēja "Pafbet" bukmeikers Toms Bergmanis. "Tā kā nevienai no komandai nav garantēta vieta finālā, tad arī tādām komandām kā Zviedrija un Kanāda koeficients nav pārāk zems. Zviedrija joprojām paliek kā favorīts uz uzvaru turnīrā - 37% iespējamība (koef. 2.65). Kanāda gan ir ļoti tuvu ar koeficientu 2.75."

Čehijas izlases iespējām izcīnīt zelta medaļas savās mājās piemērots koeficients 4.75, kamēr Šveices izlases iespējas gūt vēsturisku panākumu arī netiek zemē mestas - tām piemērots koeficients 6.00, kas ir augstāks nekā pārējām pusfinālistēm, taču īpaši neizceļas.

Čehija pusfinālā spēlēs pret Zviedriju. Čehijai jau ceturtdaļfinālā bija teorētiski vissmagākais pretinieks - ASV izlase, taču to izdevās pieveikt, bez medaļām atstājot ASV valstsvienību, kas pirms turnīra tika saukta par vienu no labākajām, ko amerikāņi pēdējos gados atveduši uz PČ.

"Čehijas tikšana pāri ASV komandai noteikti ir uzlabojis viņu izredzes izcīnīt zelta medaļas. Čehijas izredzes tiek vērtētas augstāk, arī ņemot vērā savstarpējās spēlēs nopietnos turnīros pret Zviedriju, kā arī Čehijai noteikti varētu palīdzēt lielais fanu pulks," sacīja "Pafbet" eksperts.

Pasaules čempionātā atlikušas vairs tikai četras spēles - divi pusfināli un medaļu spēles svētdien. Šveices iekļūšanu pusfinālā par sensāciju droši vien grūti nosaukt, kamēr pārējās trīs pusfinālistes uz neko mazāk nemaz netēmēja. Kā paliks atmiņā šis pasaules čempionāts - vai pārsteigumu pilns turnīrs vai šoreiz tomēr ar pārsvarā gaidītiem rezultātiem?

"Čempionāta laikā dažas komandas spēja parūpēties par interesantiem un negaidītiem rezultātiem. Visspilgtākais piemērs noteikti ir Austrijas izlase. Vēl lielākas veiksmes gadījumā viņi būtu aizspēlējušies pat līdz 1/4 finālam," sacīja Bergmanis.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

     [+] [-]

, 2024-05-25 11:38, pirms 3 nedēļām
Šaubos, Roman Cervenka ir ļoti pārliecinošs!

     [+] [-]

, 2024-05-25 12:53, pirms 3 nedēļām
Čehija-Kanāda fināls!

     [+] [-]

, 2024-05-25 16:42, pirms 3 nedēļām
Būkmeikeri ne vella nezin!