Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Latvijas konkurentes Slovākijas treneris konflikta dēļ izbrāķē vienu no vadošajiem uzbrucējiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas konkurentes Slovākijas treneris konflikta dēļ izbrāķē vienu no vadošajiem uzbrucējiem
Kristiāns Pospīšils. Foto: AFP/Scanpix

Slovākijas valstsvienība, kas būs Latvijas hokejistu konkurente cīņā par vietu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā, treniņnometni sāks nākamajā nedēļā. Komandas galvenais treneris Kreigs Remzijs norādījis, ka nerēķinās ar uzbrucēju Kristiānu Pospīšilu.

"Nedomāju, ka redzēsim viņu nacionālajā izlasē. Man bija problēmas ar viņu pasaules čempionāta laikā, bet neko vairāk nevēlos komentēt," teica kanādietis Kreigs Remzijs, kurš Slovākijas valstsvienību vada kopš 2017. gada. Kopā izcīnīta Pekinas olimpisko spēļu bronzas medaļa.

Kristiāns Pospīšils piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs (septiņos mačos 0+1) un sekojošajā pasaules čempionātā (piecos mačos 1+0), bet pēc 2022. gada Remzija vadībā uzbrucējs vairs nav spēlējis.

Šajā sezonā Pospīšils pārstāvēja Čehijas Ekstralīgas klubu Brno "Cometa", 48 spēlēs iemetot 17 vārtus un sakrājot 35 punktus. Starp līgā spēlējošajiem vairākiem desmitiem slovāku tas bija piektais labākais rādītājs.

Šosezon rezultatīvākais latvietis Čehijā bija Eduards Tralmaks ar 21 vārtiem un 32 punktiem.

Latvija un Slovākija spēkosies 19. maijā, abām komandām tā būs apakšgrupas priekšpēdējā spēle. Vēl Ostravas grupā spēkosies amerikāņi, zviedri, vācieši, francūži, kazahi un poļi.

Izmantotie resursi:
https://sport.aktuality.sk/hokej/cl...

     [+] [-]

, 2024-04-02 20:37, pirms 4 mēnešiem
Tās nav labas ziņas citām komandām, jo bez tādiem spēlētājuem komandas spēle uzlabojas 😉