Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Kanādas galvenais treneris: ''Nezinu, kāds būs rezultāts, bet zinu, ka spēle būs grūta''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kanādas galvenais treneris: ''Nezinu, kāds būs rezultāts, bet zinu, ka spēle būs grūta''
Andrē Turiņī. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas hokeja valstsvienība rītvakar ''Arēnā Rīga'' ar maču pret Kanādas hokejistiem sāks 2023. gada pasaules čempionātu hokejā. Kanādiešu pārstāvji – galvenais treneris Andrē Turiņī, uzbrucējs Milans Lučičs un aizsargs Tailers Maierss – pirms gaidāmās spēles sniedza komentāru TSN.

''Jūtamies ļoti labi. Man patīk, kā trenējamies. Puišiem ir laba ķīmija ārpus laukuma. Uz ledus katru dienu kļūstam labāki. Šodien sakārtojām pāris lietas. Zinu, ka kļūsim labāki turnīra gaitā – katra nākamā spēle būs labāka nekā iepriekšējā, taču esmu apmierināts, kā izskatāmies šobrīd. Vēlamies spēlēt Kanādas spēli – ātru un meistarīgu hokeju ar labu aizsardzību. Mums jābūt disciplinētiem spēlē ar ripu. Tā ir lieta, kurā progresēsim turnīra gaitā,'' izteicās galvenais treneris Andrē Turiņī.

''Tas būs lieliski. Arēna būs pilna un atmosfēra būs izcila no spēles sākuma. Domāju, ka tā būs laba pieredze mūsu komandai – saskarties ar grūtībām jau pašā turnīra ievadā. Nezinu, kāds būs rezultāts, bet zinu, ka spēle būs grūta. Iepazīsim labāk paši sevi un turpināsim soli pa solim. Esmu patīkami satraukts,'' kanādiešu speciālists turpināja, atbildot uz jautājumu par gaidāmo spēli pret Latviju.

Pirmo pasaules čempionātu Kanādas izlases rindās aizvadīs pieredzējušais Kalgari ''Flames'' uzbrucējs Milans Lučičs: ''Esmu spēlējis ar vairākiem puišiem, kuri piedalījušies pasaules čempionātos. Viņi teica, ka tā ir lieliska pieredze, ko vismaz reizi karjerā jāpiedzīvo. Tas ir galvenais iemesls, kāpēc izlēmu pārstāvēt izlasi, kā arī fakts, ka Kanādas izlase vienmēr ir galvenā favorīte. Nevaru sagaidīt pirmo spēli un cīņu pret turnīra saimniekiem. Esmu pārliecināts, ka atmosfēra būs lieliska.''

''Katra spēle ir ļoti svarīga. Zinām, ka mūsu pretinieki demonstrēs labāko sniegumu. Mums tam jābūt gataviem. Svarīga ir vieta, kuru ieņemsim grupā. Jābūt augstam koncentrēšanās līmenim,'' sacīja kanādiešu aizsargs Tailers Maierss.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/canada-opens-202...

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-11 21:05, pirms gada
No Lučiča pa ausīm ar var labi dabūt🙂

     [+] [-]

, 2023-05-11 21:24, pirms gada
Paveicās, ka pirmā spēle ar Latviju - pirmā un pēdējā izpārdota spēle čalim