Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretiniece Zviedrija traumas dēļ palikusi bez kapteiņa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas pretiniece Zviedrija traumas dēļ palikusi bez kapteiņa
Olivers Ekmans-Lāšons. Foto: IIHF

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta apakšgrupas pēdējo spēli rīt pulksten 12:20 aizvadīs pret Zviedriju, kas savainojuma dēļ palikusi bez kapteiņa Olivera Ekmana-Lāšona.

Aizsargs Olivers Ekmans-Lāšons savainojumā iedzīvojās jau pasaules čempionāta otrajā spēlē, kurā Zviedrijas izlase ar 5:3 pieveica čehus – viņam pa kāju trāpīja spēcīgs pretinieka metiens. Komandas kapteinis piedalījās arī spēlēs pret Lielbritāniju, Somiju un ASV, taču vakar izcīnītajā 7:1 uzvarā pret Norvēģiju viņš uz ledus nedevās.

Zviedrijas medijos vēstīts, ka esot diezgan skaidrs: pret Latviju Ekmans-Lāšons nespēlēs. Ceturtdaļfināla spēle paredzēta ceturtdien, un vienības galvenais treneris Jūhans Garpenlēvs cer, ka aizsargs būs ierindā uz izšķirošajiem mačiem.

"Neesmu dakteris, neesmu Olivers, tāpēc nevaru spriest par izredzēm, ka viņš ceturtdien spēlēs. Taču, ja nebūtu variantu, viņš nepaliktu Tamperē," pauda Garpenlēvs.

Ekmans-Lāšons aizvada savu septīto pasaules čempionātu, un piecās cīņās viņš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Duelī pret somiem aizsargs laukumā pavadīja turpat 25 minūtes.

30 gadus vecajam Ekmanam-Lāšonam aiz muguras 12 sezonas Nacionālajā hokeja līgā. Pārstāvot Arizonas "Coyotes" un Vankūveras "Canucks", viņš 848 spēlēs guvis 417 punktus.

Izmantotie resursi:
https://hockeynews.se/articles/24677/

  +2 [+] [-]

, 2022-05-23 15:39, pirms 2 gadiem
Zvaigznes lēnām sakārtojās par labu LV izlasei, šķiet uzvaresīm 4:2

     [+] [-]

, 2022-05-23 19:03, pirms 2 gadiem
A viņa vietā zviedri pieteiks Larsonu ?