Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Ceturtdaļfināliste Vācija čempionātu turpinās bez "Senators" talanta Šticles

Agris Suveizda

Ceturtdaļfināliste Vācija čempionātu turpinās bez "Senators" talanta Šticles
Tims Šticle. Foto: Pēters Šacs/deb-online.de

Vācija valstsvienība jau ir garantējusi iekļūšanu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā, tomēr turnīru turpinās bez 2020. gada drafta trešā numura - Vācijas Hokeja savienība pavēstījusi, ka Otavas "Senators" uzbrucējam Timam Šticlem ceļgala savainojuma dēļ sacensības ir galā.

"Timam ir veiksme neveiksmē. Viņam ir ceļgala savainojums, kas tiks ātri sadziedēts, tomēr pēc konsultēšanās ar mūsu medicīnas štābu un Otavas "Senators" nolēmām, ka viņš neturpinās šo čempionātu. Pretinieki viņu nākamajās spēlēs nežēlotu, bet galvenā prioritāte ir viņa veselība, tādēļ bija tikai loģiski izšķirties par šādu piesardzību," savienības mājaslapā citēts sporta direktors Kristians Kīnasts.

20 gadus vecais Šticle savainojumā iedzīvojās trešajā spēlē pret Franciju (3:2) un izlaida uzvaras pār Dāniju (1:0) un Itāliju (9:4). Jau pēc savainojuma gūšanas tika paredzēts, ka Šticle laukumā vairs neatgriezīsies, jo pēdējais vārds, izsverot riskus, piederēja Otavas "Senators". Šticle debijas pasaules čempionātā paguva izdarīt divas rezultatīvas piespēles. Savā otrajā sezonā NHL viņš 79 spēlēs izcēlās ar 58 (22+36) punktiem, 37 soda minūtēm un negatīvu lietderību -25.

Vācija pasaules čempionātu Helsinkos sāka ar zaudējumu Kanādai (3:5), bet turpinājusi ar četrām uzvarām pēc kārtas – bez nosauktajām vēl arī pār Slovākiju (2:1). Šovakar Vācija spēlēs pret Kazahstānu, bet grupu turnīru noslēgs pret Šveici. Pašlaik Vācija ar 12 punktiem ieņem trešo vietu, taču jau ir iekļuvusi 1/4 finālā – atšķirībā no otrās vietas īpašnieces Kanādas. Vācijai paliek divi NHL spēlētāji (Sietlas "Kraken" vārtsargs Filips Grūbauers un Detroitas "Red Wings" aizsargs Morics Zaiders) un trīs AHL spēlētāji. Rezultatīvākais komandā ir Kristiāna Rubīna komandas biedrs Toronto "Marlies" rindās Marks Mihaelis (2+5).

Izmantotie resursi:
https://www.deb-online.de/2022/05/2...

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle

     [+] [-]

, 2022-05-22 15:34, pirms 2 gadiem
tie laiki ir pienakusi ka Vacija katru gadu 1/4 finala un domaju ka tikai uz augsu ies

     [+] [-]

, 2022-05-22 15:37, pirms 2 gadiem
Zaiders ir aizsargs.

     [+] [-]

, 2022-05-22 15:50, pirms 2 gadiem
sandis444444 rakstīja: Zaiders ir aizsargs.
Taisnība, paldies.