Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Batņa: "Vainīgos nemeklējām – visi ir vainīgi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Batņa: "Vainīgos nemeklējām – visi ir vainīgi"
Oskars Batņa. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Smagu pērienu saņēmusi Latvijas hokeja izlase – pieci ielaisti vārti pirmajā trešdaļā un 1:5 pret Čehiju, pasaules čempionātā piedzīvojot trešo zaudējumu četrās spēlēs. Centra uzbrucējs Oskars Batņa sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda, ka vainīgos meklēt nav vērts – vainīgi ir visi.

"Fani mums vienmēr ir kā sestais laukuma spēlētājs, kas dod papildus motivāciju un enerģijas lādiņu. Diemžēl šodien pirmajā periodā izgājām un… Pieklājīgiem vārdiem pat nevaru pateikt, kā izgājām," sacīja Oskars Batņa. Viņš arī pavēra priekškaru uz ģērbtuvēm pēc izgāšanās pirmajā trešdaļā.

"Cik skaļi gāja ģērbtuvēs… Teicām, ka vairs nav ko zaudēt – jāiet un jāspēlē, katrs nākamais periods sākas no 0:0, jācenšas uzvarēt vismaz to. Vainīgos nemeklējām – visi vainīgi. Ko tur meklēt," norādīja trešās maiņas centra uzbrucējs. Latvija pasaules čempionātā zaudējusi trijās no četrām spēlēm.

Lai gan Batņa nebija uz ledus pie nevieniem ielaistajiem vārtiem, tieši pēc viņa noraidījuma Čehijas valstsvienība dubultoja pārsvaru, panākot 2:0. "Es uzskatīju, ka mūsu vārtsargam normāli iemauca pa rokām. Gāju un aizstāvēju vārtsargu. Grūti spriest. Tas ir tiesnešu lēmums, es tur neko nevarēju izdarīt."

Uz noraidīto soliņu Batņa devās arī otrās trešdaļas izskaņā, kad pēc viņa spēka paņēmiena cieta čehu uzbrucējs Jakubs Vrāna. Komandas biedru aizstāvēt devās savulaik Rīgā spēlējušais aizsargs Tomāšs Kundrāteks, gan viņam, gan Batņam saņemot noraidījumu.

"Varbūt nedaudz trāpīju celī, bet – netīšām. Nebija arī tik traki. Tie ir asumi, tā ir spēle. Vienkārši gribēju nospēlēt augumā, centos to darīt visas spēles garumā. Gadījās. Tas ir spēles moments, nekas traks nenotika," par spēka paņēmienu pret Vrānu teica Batņa.

Viņš uz ledus pavadīja 15 ar pusi minūtes, papildus diviem noraidījumiem protokolā atzīmējoties ar 44% iemetienu punktā. Viņa maiņa – vēl arī Roberts Bukarts un Rihards Marenis – kopā visa mača garumā izpildīja tikai vienu metienu.

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle

  +1 [+] [-]

, 2022-05-20 06:05, pirms 2 gadiem
Visi nevar būt vainīgi, tie, kas vārtus neielaida un laukumā nebija, nevar būt vainīgi

  +2 [+] [-]

, 2022-05-20 07:27, pirms 2 gadiem
Muhameds99 rakstīja: Es nē, visi! Katram jārunā par sevi nevis novelt vainu uz kaut kādu kolektīvo neko! Man tas kaut kā atgādina rašistu slepkavas!
Ko tu murgo komanda spēles sākumā nespēlēja un laikam cerēja ,ka Elvis viņus glābs tu esi smieklīgs ar naidu pret Elvi.

  -1 [+] [-]

, 2022-05-20 11:09, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Ko tu murgo komanda spēles sākumā nespēlēja un laikam cerēja ,ka Elvis viņus glābs tu esi smieklīgs ar naidu pret Elvi.
Kur es te pieminēju tavu Elvi? Te atbilde uz Batņas teikto!