Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Latvija oficiāli pieteikumā iekļauj 19 gadus veco Veinbergu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvija oficiāli pieteikumā iekļauj 19 gadus veco Veinbergu
Klāvs Veinbergs (no kreisās), Kārlis Čukste, Kristaps Sotnieks, Ronalds Ķēniņš. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas hokeja izlase šodien oficiāli pieteikumā iekļāvusi 19 gadus veco Klāvu Veinbergu, kurš sezonu pabeidza ''Zemgale''/LLU sastāvā, ar to uzvarot Latvijas čempionātā.

Latvijas izlase pēc Teodora Bļugera atteikuma pievienoties valstsvienībai kā pēdējo sastāvam oficiāli pieteikusi 19 gadus veco uzbrucēju Klāvu Veinbergu, kurš kopā ar ''Zemgale''/LLU kļuva par ''Optibet'' hokeja līgas čempionu. Šo sezonu Veinbergs sāka HK "Rīga" sastāvā, Krievijas Jaunatnes līgā 47 spēlēs sakrājot 24 (16+8) punktus, 36 soda minūtes, negatīvu lietderību un būdams ceturtais rezultatīvākais komandā.

Uz izlasi Veinbergs tika izsaukts uzreiz pēc Latvijas čempionāta beigām, treniņspēlē pret U18 izlasi uzreiz debitējot ar diviem vārtu guvumiem. Šovakar plkst. 20:20 Latvijas izlase aizvadīs ceturto B apakšgrupas spēli pret Čehiju.

Sagaidāms, ka pēc divu spēļu izlaišanas sastāvā atgriezīsies Artūrs Kulda, bet slimības dēļ varētu nespēlēt Sandis Smons. Pirmo maču turnīrā aizvadīs Kristiāns Rubīns, kurš valstsvienībai no Toronto ''Maple Leafs'' pievienojās pirms divām dienām.

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle

  +1 [+] [-]

, 2022-05-19 14:59, pirms 2 gadiem
Kurš bija pēdējais čalis, kas no OHL tika paņemts uz PČ?

     [+] [-]

, 2022-05-19 17:24, pirms 2 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Kurš bija pēdējais čalis, kas no OHL tika paņemts uz PČ?
19. gadā gandrīz aizbrauca Čalpa.
Pērn Marenim bija 2 mači Mogo, taču sezonas sākumā. Pirms Zviedrijas.
18. gadā Balinskim un Razgalam pa pāris mačiem OHL
15. gadā ja nejaucu BUkijs un Skvorcovs mauca OHL pleyofos. Citos gados ar tādi kadri, kas sezonu mauca vai nu RD vai LM bačā un pleyofos uzmauca OHL.
14. gadā Jaks RD juniorā drusku uzmauca
Bet 2008. gadā ir vairāki kadri ar kaut cik sakarīgu LHV pierakstu - Štāls sezonu pabeidza R2000 13 mači, sezonas vidū turpat 11 mači Bērziņam, sezonas sākumā turpat mauca arī Galviņš un Saviels. Tie 4 tad arī varētu būt pēdējie "true" Latvijas čempja pārstāvji izlasē.
Bet ja gribās kādu kas visu vai vismaz lielāko daļu sezonas aizvadījis vietējā čempī, tad jāskatās vēl gadu senāk - Guntis Džeriņš (Andra bračka) 34 mači R2000 un Mārtiņš Raitums.