Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Kulda atgriezīsies ierindā, saslimis gaviļnieks Smons

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kulda atgriezīsies ierindā, saslimis gaviļnieks Smons
Artūrs Kulda. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Ceturtdienas rītā Latvijas hokeja izlase aizvadīja treniņu, gatavojoties vakarā paredzētajai spēlei pret Čehijas valstsvienību. Pēc nodarbības tika apstiprināts, ka laukumā atgriezīsies pieredzējušais aizsargs Artūrs Kulda.

33 gadus vecais Artūrs Kulda devās laukumā pasaules čempionāta atklāšanas spēlē pret Amerikas Savienotajām Valstīm, bet turpinājumā savainojuma dēļ izlaida mačus pret Somijas un Norvēģijas izlasēm. Pēc šodien aizvadītā treniņa Artis Ābols žurnālistiem apstiprināja, ka Kulda atgriezīsies ierindā.

Latvijas valstsvienība treniņu neaizvadīja pilnā sastāvā – uz ledus nedevās aizsargs Sandis Smons, kurš ir apslimis. Viņam tieši šodien aprit 23 gadi, un Smons ir vienīgais spēlētājs komandā, kurš dzimšanas dienu svin pasaules čempionāta norises laikā.

Jau vakar tika paziņots, ka pret čehiem vārtus sargās Elvis Merzļikins. Ja vārtsargu līnija palikusi nemainīga, tad sekojušas izmaiņas uzbrukumā, vietām samainoties Mārtiņam Dzierkalam un Renāram Krastenbergam.

Latvijas duelis pret Čehiju startēs pulksten 20:20. Čehi ir vienīgie, kurus pasaules čempionātā neesam pieveikuši – deviņi zaudējumi un 1:1 2006. gada atklāšanas spēlē Rīgā. Vairāk par spēli lasāms šeit.

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle

     [+] [-]

, 2022-05-19 13:47, pirms 2 gadiem
Nevis gaviļnieks, bet JUBILĀRS!!!

     [+] [-]

, 2022-05-19 15:41, pirms 2 gadiem
Edzisox rakstīja: Nevis gaviļnieks, bet JUBILĀRS!!!
Latviešiem precizāk kodējs

     [+] [-]

, 2022-05-19 15:49, pirms 2 gadiem
Cerams, nav apslimis nopietni un ar kaut ko lipīgu, kas varētu jau būt pārnests uz citiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2022-05-19 16:26, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Cerams, nav apslimis nopietni un ar kaut ko lipīgu, kas varētu jau būt pārnests uz citiem spēlētājiem.
Gan jau uz korķa uzkāpa - alkoholisms nav lipīgs!