Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

IIHF trešais spēka rangs: Latvija paceļas uz piekto vietu, līderos izvirzās Slovākija

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

IIHF trešais spēka rangs: Latvija paceļas uz piekto vietu, līderos izvirzās Slovākija
Latvijas izlases hokejisti un treneru štābs. Foto: Guntis Lazdāns/Latvijas Hokeja federācija

IIHF publicējusi trešo spēka rangu 2021. gada pasaules čempionāta ietvaros. Latvija pēc uzvaras pār Itāliju no devītās vietas pacēlusies uz piekto, kamēr līderes godā nonākusi Slovākija. Otro vietu ieņem B grupas līdere Vācija, bet trešo Latvijas nākamā pretiniece ASV.

Trešajā IIHF sagatavotajā spēka rangā Latvijas izlase pacēlusies no devītās uz piekto vietu. ''Tukša vārti ir labāk nekā tukša arēna,'' teikts Latvijas komiskajā aprakstā. Ar to domāti divi vārti, kuri tika gūti tukšos vārtus uzvarā ar 3:0 pār Itāliju. Vispirms tukšos vārtos ripu raidīja Lauris Dārziņš, bet vēlāk Mārtiņš Karsums. Itāļi spēka rangā atrodami priekšpēdējā vietā, apsteidzot Kanādu. ''Vai varam vienkārši palikt savās istabās?'' teikts Kanādas aprakstā. Kanādieši turnīru iesākuši gaužām neveiksmīgi, zaudējot pirmajās trīs spēlēs. Šovakar Kanādai paredzēta cīņa pret Norvēģiju - iespēja izcīnīt pirmo panākumu.

Uz pirmo vietu pacēlusies Slovākija: ''Vai var medaļas izdalīt jau tagad?'' Tik retorisks ir jautājums slovāku aprakstā. Nav melots - šobrīd slovāki ir pirmajā vietā A grupā ar deviņiem punktiem. Otrajā vietā ir B grupas līdere Vācija (''Bēthovena simfonija Nr.3 - bloķēti metieni''), bet uz trešo vietu izvirzījusies ASV, kura pirms tam pārspēja Kanādu, bet pirmdien apspēlēja Kazahstānu. Tieši pret ASV Latvijas izlase ceturtdien aizvadīs nākamo maču.

IIHF norāda, ka rangs veidots izklaidējošiem mērķiem.

  -1 [+] [-]

, 2021-05-26 16:24, pirms 3 gadiem
Kā mēs varam būt spēka rangā zemāk par Kazahstānu, kuri sadeva mums pa dirrsu?
Latvija un Kazahstana ir vienmēr bijušas viena līmeņa komandas..

     [+] [-]

, 2021-05-26 22:18, pirms 3 gadiem
tiesam zemak speka rangaa???!!!