Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Zviedrija PČ piesaka četrus SHL spēlētājus un papildspēkus no NHL vairs negaida

Rolands Eliņš

Zviedrija PČ piesaka četrus SHL spēlētājus un papildspēkus no NHL vairs negaida
Jespers Fredens un Jespers Selgrens. Foto: Reuters/Scanpix

Zviedrijas hokeja izlase paziņojusi, ka saņemts vēl viens atteikums no okeāna otras puses (nespēlēs arī jaunais uzbrucējs Nilss Hēglanders) un pasaules čempionāta pieteikumā iekļauti četri spēlētāji no Zviedrijas līgas, attiecīgi citus papildinājumus vairs negaidot.

Zviedrijas izlase jau iepriekš bija ziņojusi, ka uzrunājusi vairāk nekā desmit NHL spēlētājus par viņu iespējamo dalību pasaules čempionātā un saņēmusi atteikumus, no kuriem puse bija pamatoti ar nepieciešamību izārstēt traumas pēc NHL sezonas beigām. Šodien tiek ziņots par vēl vienu atteikumu – uz izlasi bija aicināts arī 20 gadus vecais "Canucks" uzbrucējs Nilss Hēglanders, kurš savā debijas sezonā guva 27 punktus 56 spēlēs.

Saņemot vēl vienu atteikumu, Zviedrijas izlase nolēmusi turpmākus aicinājumus vairs neveikt un šodien pielikusi punktu savam PČ pieteikumam, tajā iekļaujot vēl četrus Zviedrijas augstākās hokeja līgas spēlētājus.

Izlasei pievienojies Jespers Fredens, "Skelleftea" uzbrucējs, kur šosezon 52 spēlēs guva 40 punktus un debitēja Zviedrijas izlasē pārbaudes spēlēs. Tāpat klāt nācis 20 gadus vecais Filips Hollanders, "Lulea" uzbrucējs (šosezon 24 punkti 51 spēlē), 20 gadus vecais aizsargs Alberts Johansons, kurš šosezon spēlēja arī U20 čempionātā, bet "Farjestad" rindās guva 19 punktus 44 spēlēs, un arī Jespers Selgrens, 22 gadus vecs aizsargs no "Frolunda", kuras rindās guva 19 punktus 52 spēlēs.

Zviedrija pasaules čempionātu sākusi neveiksmīgi, ciešot zaudējumus gan pret Baltkrieviju, gan Dāniju.

     [+] [-]

, 2021-05-24 15:13, pirms 3 gadiem
Izskatās ka Zviedrijas čempis yāds pašvaks.