Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Dāvanu kartes hokeja līdzjutējiem

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Hokeja līdzjutēji var var sākt meklēt un iegādāties maksājumu dāvanu kartes - Starptautiskā hokeja federācijas IIHF oficiālais partneris "Transact Pro" laiž klajā 2021. gada hokeja pasaules čempionātam veltītas maksājumu dāvanu kartes.

Tamlīdzīgs pasākums būs pirmo reizi hokeja pasaules čempionātu vēsturē. Dāvanu kartes varēs iegādāties "Narvesen" tīkla veikalos un jau tagad tās var pasūtīt mājaslapā ista.lv. Dāvanu kartes būs pieejamas lietošanai vairāk nekā 37 miljonu tirdzniecības punktos visā pasaulē, kā arī pirkumiem internetā. Iegādājoties tādu karti, turpat un uzreiz var to papildināt robežās no 10 līdz 150 eiro. Citu valstu līdzjutēji kartes varēs iegādāties interneta veikalā.

Patiesībā - tā ir gan dāvanu karte, gan suvenīrs. Divi vienā. Iztukšo karti, čempionāts beidzies un karte paliek par piemiņu, jo tās dizains atgādinās par 2021. gada pasaules čempionātu Rīgā. Te gan jāpiebilst, ka skaidras naudas izņemšana ar šo karti bankomātos nebūs iespējama, ar to varēs tikai norēķināties, turklāt jebkuros veikalos. Tamlīdzīga karte var būt arī laba dāvana kādam savam draugam vai radiniekam, kurš ir hokeja līdzjutējs. Vēl jo vairāk tagad, kad līdzjutējiem nav iespējams (vismaz pagaidām) apmeklēt spēles klātienē.

Ja par šādām kartēm būs pietiekami liela līdzjutēju interese, tad ir iecerēts paplašināt sadarbību ar IIHF un piedāvāt šādas dāvanu kartes arī nākamo gadu pasaules čempionātiem. Tā ka šā gada pasaules čempionāts hokejā Rīgā ieies vēsturē ne tikai kā pirmais (un jācer, ka pēdējais), kas notiek bez skatāitājiem (varbūt tomēr?..), bet arī ar pirmajām hokeja līdzjutēju dāvanu kartēm.