Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

"Venden" kļūst par PČ Rīgā oficiālo partneri un piedāvās īpaša dizaina pudeli faniem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

"Venden" kļūst par PČ Rīgā oficiālo partneri un piedāvās īpaša dizaina pudeli faniem
Foto: VENDEN

Uzņēmums VENDEN informē, ka kļuvis par oficiālo 2021. gada pasaules čempionāta hokejā partneri, nodrošinot ar avota ūdeni un dabīgo minerālūdeni visus pasākuma dalībniekus un organizatorus. Tāpat veikalos būs nopērkama īpaša dizaina pudeli ar oficiālo čempionāta talismanu.

Latvijas avota ūdens un dabīgā minerālūdens ražotājs VENDEN jau daudzus gadus atbalsta aktīvu, veselīgu dzīvesveidu un sportu. Uzņēmums VENDEN ir lepns kļūt par IIHF pasaules čempionāta hokejā 2021 oficiālo partneri un nodrošināt ar avota ūdeni un dabīgo minerālūdeni visus pasākuma dalībniekus un organizatorus. Tāpat VENDEN sagatavojis īpašu dizaina pudeli visiem hokeja faniem, uz kuras redzams arī čempionāta talismans. Šis negāzētais ūdens ar IIHF pasaules čempionāta ohkejā 2021 simboliku būs nopērkams Latvijas veikalos.

“Mēs esam priecīgi, ka tik sarežģītajā laikā organizatoriem pietika drosmes un atbildības, lai radītu tik nozīmīgu pasākumu un svētkus visiem hokeja līdzjutējiem. Esam pārliecināti, ka šāda mēroga pasākums ne tikai iepriecinās hokeja fanus, bet arī kļūs par lielisku stimulu jauniem sasniegumiem bērniem un jauniešiem dažādos sporta veidos. Lai visi Latvijas iedzīvotāji varētu sajust savu piederību šiem sporta svētkiem, mēs kā čempionāta oficiālais partneris, esam izlaiduši speciālu ierobežotas sērijas produktu ar IIHF pasaules čempionāta hokejā 2021 simboliku,” saka VENDEN izpilddirektors Aldis Škutāns.

“Ūdens ir dabas un cilvēces virzītājspēks. Tā ir dzīvība un enerģija! VENDEN ir sevi apliecinājis kā viens no Latvijas avota ūdens nozares līderiem Latvijā. Esam ļoti gandarīti par panākto vienošanos ar VENDEN, kas kļuvis par mūsu oficiālo IIHF pasaules čempionāta hokejā 2021 partneri,” pauda pasaules čempionāta orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis.

Uzņēmums VENDEN dibināts 1997. gadā. Tā pamatdarbība ir avota ūdens un dabīgā minerālūdens ražošana, ūdens lietošanas iekārtu iznomāšana, kafijas un saistīto preču tirdzniecība, kā arī kafijas automātu iznomāšana. Uzņēmums jau vairāk nekā 20 gadus ražo ūdeni 18,9 litru iepakojumā un ir līderis šajā segmentā. 2010. gadā uzņēmums VENDEN paplašināja preču klāstu un sāka ražot dabīgo minerālūdeni mazāka tilpuma PET un vēlāk arī stikla pudelēs. VENDEN ir ģimenes veidots 100% Latvijas uzņēmums, kam nav ārvalstu investoru un kas nav iekļauts nevienā starptautiskā koncernā.

Informāciju sagatavoja:
Uzņēmums VENDEN

     [+] [-]

, 2021-06-27 10:48, pirms 3 gadiem
It kā dabūju otro vietu Venden prognožu konkursā, bet šie mani pamatīgi uzmeta. Nožmiedzās 27 litru ūdens, šaibu un dvieli. Baigi jau man tas vis vajag , tik princips nostrādāja. No šī brīža maza skudriņa piesaka karu lielai Ūdens...ūkai!