Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Punnenovs: "Pagaidām satraukuma nav"

Andrejs Siliņš

Punnenovs: "Pagaidām satraukuma nav"
Ivars Punnenovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

"Katra bērna sapnis ir pārstāvēt izlasi pasaules čempionātā un man ir prieks, ka tas brīdis beidzot pienācis," pēc uzzināšanas, ka pirmdien pret Krieviju izdosies debitēt pieaugušo valstsvienībā pasaules čempionātā sacīja Latvijas hokeja izlases vārtsargs Ivars Punnenovs.

"Sajūtas ir normālas, pagaidām nav nekāds satraukums. Domāju, ka gulēšu labi. Grūti spriest, kā man ies – varbūt spēle aizies, varbūt arī nē, bet es zinu, ka puiši centīsies un palīdzēs. Izlasē viss ir pozitīvi, cīnāmies katrā spēlē un mēģinām uzvarēt. Tas, kā komanda cīnās šeit, Ķelnē, vēl nekad nav redzēts," pirms savas lielās debijas sacīja Punnenovs. "Krievija ir viena no labākajām izlasēm čempionātā, daudz ripas met iekšā no vārtu priekšas. Talanta pietiek."

"Rītdienas maču esmu gaidījis visu mūžu – kopš sāku trenēties hokejā. Katra bērna sapnis ir pārstāvēt izlasi pasaules čempionātā un man ir prieks, ka tas brīdis beidzot pienācis," prieku neslēpa vārtsargs. "Pirms trim gadiem Minskā arī gaidīju, ka pret tiem pašiem krieviem varētu ielikt. Tā man jebkurā gadījumā bija laba pieredze, redzēju, kā viss notiek. Biju jauns, priekšā bija Kristers Gudļevskis un Edgars Masaļskis."

Elvja Merzļikina vienaudzis Punnenovs iepriekš spēlējis pasaules U18 un U20 čempionātos, bet pieaugušo valstsvienības sastāvā bija 2014. gada pasaules čempionātā Minskā, tiesa, laukumā toreiz tā arī nedevās.

Punnenovs profesionāļa karjeru izveidojis un pavadījis Šveicē. Pēdējās divas sezonas Ivars pārstāvējis "Tigers" komandu, kurā spēlēs arī nākamsezon. Aizvadītajā sezonā Punnenovs piedalījās 28 regulārās sezonas mačos, atvairīja 91,1% metienu un vidēji ielaida 2,77 vārtus. Cīņā par palikšanu Šveices augstākajā līgā Punnenovam četrās spēlēs atvairīti 94,7% metienu un vidēji ielaisti 1,75 vārti.

Izmantotie resursi:
Spēle, ko esmu gaidījis visu mūžu – Punnenovs...

  +6 [+] [-]

, 2017-05-14 20:06, pirms 7 gadiem
Lai izdodas debija un kas zin viss var notikt, velu veiksmi!

  +5 [+] [-]

, 2017-05-14 20:31, pirms 7 gadiem
Lai izdodas pierādīt sevi!

  +6 [+] [-]

, 2017-05-14 20:34, pirms 7 gadiem
Tas ir labi, ka Ivaram ar noskanojumu un motivaciju viss kartiba. Ar pratu jau saprotam, ka pret Krieviju isti variantu nav, bet nu lai vinam veicas! Ka neka jebkura spele sakas no 0:0.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-14 22:15, pirms 7 gadiem
Mazums,kas var notikt sporta,panemam krievus un tad pts no vaciesiem un ejam talak.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-15 07:28, pirms 7 gadiem
Turies! Mēs katrs ceram uz mazu brīnumu!!!