Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2873, Did:0, useCase: 3

Video: Biļetes no spekulantiem un eksperiments: no 50€ līdz 20€

Eduards Ozerinskis
Latvijas valstsvienība pasaules čempionātu hokejā sākusi ar spilgtu uzvaru. Par saviļņojošu mirkli parūpējās mūsējo līdzjutēji, skaisti nodziedot Latvijas himnu. Kamēr turnīrs tikai ieskrienas, lūkojām noskaidrot, kā un kur fani pirkuši biļetes un vai viņi uzticas spekulantiem.
Vērtējums: +7

  +4 [+] [-]

, 2017-05-07 12:41, pirms 7 gadiem
Ja godīgi, tad pa kkādiem 25 eiro uz to spēli ir OK.

     [+] [-]

, 2017-05-07 17:56, pirms 7 gadiem
Vai arī sadraudzējies ar apsargu un tiec pa velti

  +1 [+] [-]

, 2017-05-07 20:09, pirms 7 gadiem
Varbūt stulbs jautājums, bet kāpēc no rokas biļetas pat ir lētākas nekā pērkot kasē?! tak melnajā tirgū tirgonim ar kaut kas jānoplena, bet viņš pārdod lētāk.. tirgoņi par velti dabon kaut kur tās biļetes vai?!

     [+] [-]

, 2017-05-07 22:02, pirms 7 gadiem
Vedijs rakstīja: Varbūt stulbs jautājums, bet kāpēc no rokas biļetas pat ir lētākas nekā pērkot kasē?! tak melnajā tirgū tirgonim ar kaut kas jānoplena, bet viņš pārdod lētāk.. tirgoņi par velti dabon kaut kur tās biļetes vai?!
Biļetes pārdod vairākus mēnešus pirms spēlēm, kad cenas ir zemākas.

     [+] [-]

, 2017-05-08 00:04, pirms 7 gadiem
Vedijs rakstīja: Varbūt stulbs jautājums, bet kāpēc no rokas biļetas pat ir lētākas nekā pērkot kasē?! tak melnajā tirgū tirgonim ar kaut kas jānoplena, bet viņš pārdod lētāk.. tirgoņi par velti dabon kaut kur tās biļetes vai?!
1) kases uzcenojums (algas kasierim), salīdzinot ar biļetes pirkšanu netā
2) kā jau teica, iepriekš var nopirkt lētāk
3) ir arī gadījumi, kad cilvēks nopērk biļeti, bet pats netiek un mēģina pārdot par jebkādu cenu
nemācēšu gan teikt, kuri varianti ir spēkā šajā gadījumā

     [+] [-]

, 2017-05-08 15:53, pirms 7 gadiem
tātad - to ielu sauc par Spekulantu aleju, kas ved no halles uz centru, pašā galā atrodas Spekulantu laukums, un tur ir tāda kebabnīca, pie kuras ārā atrodas balts plastmasas galds (nu tie lētie, kas lido pa gaisu, ja vējiņš uzpūš). Tas ir viņu birojs - tie paši spekulanti, no malas nepateiks, visi kā komanda strādā, neatkarīgi no ādas krāsas. Zinātāji stāsta ir tur arī kāds pārītis no goroda Rigi, tie ir tādi, kas prot uzmest.

vārdu sakot, pērciet biļetes pie halles, apmaksu veiciet pēc ielaišanas iekšā.

šeit atrodas vietējās nozīmes neoficiālais tirdzniecības punkts, skatīt kartē