Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Latvija pirmā izvirzās vadībā, tomēr piekāpjas Krievijai

Otro zaudējumu piecās spēlēs piedzīvoja Latvijas valstsvienība hokejā, kas 2014. gada pasaules čempionātā ar 1:4 atzina Krievijas spēlētāju pārākumu, lai gan rezultātu astotajā minūtē atklāja Miks Indrašis. Sāncenšiem veiksmīga bija pirmās trešdaļas otrā puse un otrā trešdaļa - četras ripas tika samestas 17 minūšu laikā. Video: TVPlay

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-17 16:33, pirms 10 gadiem
lol22 rakstīja: youtube ir?
jā, tāds portāls ir
, 2014-05-17 18:27, pirms 10 gadiem
Mika emocijas pēc vārtu guvuma izsaka visu, cik gatvi bijām spēlei un kāds ir komandas iekšējais gars! Prieks skatīties. Viss vēl priekšā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-17 21:58, pirms 10 gadiem
Skonto-Barcelona 3:0 rakstīja: Priekšā ir zaudējums Baltkrievijai latvija diemžēl ir ļoti vāja komanda, un tas ir redzams uz Krievijas izlases 3 sastāva fona.
kāds 3. sastāvs?
krievi i vienīgie, kas savākuši praktiski maksimālo sastāvu.
, 2014-05-17 22:01, pirms 10 gadiem
man tās autortiesības jūsu valstī ir Zē Bē
, 2014-05-17 23:48, pirms 10 gadiem
Da,ko jūs tur čīkstat, nevar vēl mazā LV vsus pēc kārtas apspēlēt..,tas ir normāli, viss vēl priekšā, būs arī uzvaras!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Harijs Vītoliņš - galvenais treneris PČ finālā
Foto: fhr.ru
32

Vītoliņš: "Pasaules zeltu izcīnīju kā brīvprātīgais"

Krievijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka asistents un Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Harijs Vītoliņš (46) intervijā augusta žurnālam "Ievas Stāsti" atklāj, ka pasaules čempionātā viņš zelta medaļu izcīnīja bez līguma. Šveicē lepojas, ka pasaules čempions Vītoliņš ir viņējais.
Vladislavs Tretjaks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix
9

Tretjaks trešo reizi ievēlēts KHF prezidenta amatā

Par Krievijas Hokeja federācijas (KHF) prezidentu uz savu trešo pilnvaru termiņu ievēlēts Vladislavs Tretjaks. Atklātā balsojumā viņš saņēma 125 balsis, bet otrs kandidāts - Vjačeslavs Fetisovs - tikai 11.