Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2410, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases fanu telts šovakar ar Māri Bičevski

Latvijas izlases fanu telts šovakar ar Māri Bičevski
Māris Bičevskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Šī vakara Latvijas hokeja izlases spēli pret ASV valstsvienību būs iespēja noskatīties "Bigbank" fanu teltī, laukumā pie Kongresu nama. Mača sākums plkst.20:15.

Šovakar telts īpašais viesis būs Latvijas izlases kandidāts un Rīgas "Dinamo" spēlētājs Māris Bičevskis. Lūkosim, kā šoreiz veiksies uzaicinātajam viesim galda hokeja zibensturnīros ar faniem un aktīvās fanu telts atbalstītāju organizētajās atrakcijās. Saglabājot tradīcijas, uzvaras gadījumā visi kopīgi nodziedāsim Latvijas Valsts himnu.

"Bigbank" fanu telts nodrošina iespēju vērot pasaules hokeja čempionāta spēles uz deviņiem ekrāniem vienā teltī. Šovakar Latvijas izlases spēle ar ASV valstsvienību sāksies plkst.20:15, bet vēl Helsinku apakšgrupā mums paredzētas spēles ar Austriju, Slovākiju, Vāciju, Franciju un Somiju.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-05 18:22, pirms 11 gadiem
jebaķ, kapaķ.

Par uzvaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-05-05 18:43, pirms 11 gadiem
izej Maskačkā ar Latvijas karogu pastaigājies.
SKALS rakstīja: Vakar no fanu telts Latvijas- Krievijas spēles laikā trīs cilvēkus ar dažāda smaguma traumām aizveda uz slimnīcu pēc "krievijas līdzjūtēju" provokācijām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 19:38, pirms 11 gadiem
Sakon rakstīja: ir ne tas vien dariits maskačkā..
tur ir mierīgi!
aizej labāk kaut ko tādu izdari kaut kāda tur Iļģuciemā pie tā apļa ap vakaru!
ne karogs ne arī tu nepaliksi dzīvs!
Vai tiešām tik traki ir ?