Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:697, Did:0, useCase: 3

Kanādas uzbrucējam Smitam pasaules čempionāts beidzies

Kanādas uzbrucējam Smitam pasaules čempionāts beidzies
Kanādas izlases kapteinis Raiens Smits guvis traumu (no labās).
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Losandželosas ''Kings'' un Kanādas izlases kapteinim Raienam Smitam pasaules čempionāts treniņā gūtās potītes traumas dēļ ir beidzies.

Raiens Smits, kurš pirms pasaules čempionāta sākuma tika nosaukts par Kanādas izlases kapteini, svētdienas treniņā guva potītes savainojuma. Vakardienas spēlē pret Latviju, kuru Kanāda uzvarēja ar 6:1, Smits nespēlēja.

Lai arī likās, ka hokejistam nāksies izlaist vienu vai divas spēles, pēc rūpīgākām pārbaudēm atklājās, ka potītes savainojums ir nopietnāks. Smitam nāksies veseļoties vismaz turpmākās sešas nedēļas, kas nozīmē to, ka viņam šis pasaules čempionāts ir beidzies. Pats hokejists atzina, ka viņš atbalstīs komandu, lai arī jau trešdien pametīs Vāciju: ''Nevēlos neko izjaukt. Šeit ir lieliska komanda. Mans vienīgais novēlējums, protams, ir izcīnīt zelta medaļas. Spēli no spēles tai jākļūst par labāku komandu. Spēlē pret Latviju jau bija redzami uzlabojumi atšķirībā no pirmās spēles. Kad guvu traumu, domāju, ka tas ir kāds neliels sastiepums, bet nekas nopietnāks.''

Arī pārējie Kanādas izlases hokejisti pēc spēles ar Latviju atzina, ka Smita zaudēšana ir liels zaudējums Kanādas izlasei.

Šobrīd Kanādas izlase jau nodrošinājusi vietu nākamajā kārtā, pirmajās divās B apakšgrupas spēlēs pārspējot Itālijas un Latvijas izlases. Trešo spēli par uzvaru B apakšgrupā tā aizvadīs pret Šveici jau rīt.

Izmantotie resursi:
tsn.ca

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +20 [+] [-]

, 2010-05-11 08:26, pirms 14 gadiem
Nu lūk kāds risks pastāv spēlējot PČ.

 +16 [+] [-]

, 2010-05-11 08:49, pirms 14 gadiem
Feins bilžuks - CAN vs. CAN

  +9 [+] [-]

, 2010-05-11 15:25, pirms 14 gadiem
riebeklis2009 rakstīja: Feins bilžuks - CAN vs. CAN
tas tik buutu finaals CAN pirmaa komanda vs CAN otraa komanda

     [+] [-]

, 2010-05-11 19:08, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Žēl,jo spēlē pret krieviem viņš būtu lieti noderējis. Jacer,ka Mesjē tomēr vel kādu spēlētāju no paņems no tām komandām,kas drīz izkritīs no NHL PO.
es jau ceru ka pingvīni zaudēs un tad varētu krosbiju un vēl kādu čalīti pasaukt