Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:697, Did:0, useCase: 3

"Junkers PČ2010 spēles" vadībā pārsteigumu mednieki

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Apkopoti rezultāti par pirmajiem četriem jautājumiem Sportacentrs.com un JUNKERS organizētajā pasaules hokeja čempionātā prognožu-zināšanu spēlē. Pagaidām vadībā izvirzījušies tie dalībnieki, kuri prognozēja sensacionālo Dānijas komandas uzvaru pār Somiju.

Piedalīties spēlē
Konkursa rezultāti

Jau piektdien ar ASV un Vācijas spēli startēja viens no 2010. gada gaidītākajam sporta notikumam – 2010. gada pasaules čempionāts hokejā. Lai padarītu līdzi sekošanu sportiskajām intrigām vēl saistošāku, portāls Sportacentrs.com sadarbībā ar JUNKERS piedāvā konkursu “Junkers PČ2010 spēle”. Pagaidām apkopoti rezultāti par pirmo četru spēļu rezultātiem, kuros netrūka pārsteigumu. Atgādinām, ka pirmajā spēļu dienā ASV un Vācijas komandu spēle noslēdzās ar otro uzvaru pagarinājumā. Neizšķirtu pamatlaikā bija prognozējuši nedaudz mazāk kā 100 dalībnieki, bet krietni lielāku pārsteigumu sarūpēja Dānijas hokejisti, kuri apspēlēja somus, dodot veiksmīgajiem prognozētājiem 22 punktus (punkti tiek piešķirti balstoties uz Expekt.com koeficientiem). Dānijas uzvaru šoreiz prognozēja tikai 11 dalībnieki no 1250 konkursantiem. Septiņi no viņiem pareizi bija prognozējuši arī Kanādas uzvaru, līdz ar to līderu punktu summa šobrīd sastāda 23.02. Kāda būs viņu stratēģija turpinājumā? Vai tiks medīti pārsteigumi, vai arī veiktas pragmatiskas prognozes? To jau redzēsim drīz – šodien četras spēles. Atgādinām, ka kopumā uzvarētāja noteikšanai būs jāatbild uz 10 sponsoru jautājumiem un jāprognozē visu 56 maču pamatlaika iznākumi. Tātad nekas vēl nav nokavēts!

Konkursa noteikumi

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com.

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss “Junkers PČ2010 spēle” norisināsies 7. līdz 23. maijam. Kopā 15 dienu laikā dalībniekiem būs jāprognozē visu 56 turnīra spēļu PAMATLAIKA iznākumi, kā arī jāatbild uz 10 sponsora jautājumiem. Jautājumu atbildēšanas termiņš būs vismaz astoņas stundas. Pie katra atbilžu varianta iekavās tiks norādīts punktu skaits, ko saņemsiet, ja atbilde būs pareiza. Tā kā kopējais jautājumu skaits ir liels, tad noteikti ir vērts piedalīties, pat ja kāds jautājums ir izlaists vai nokavēts.

Kā noteiks uzvarētājus?

Ik dienu tiks atjaunoti kopvērtējuma rezultāti, bet uzvarētājus zināsim tikai pēc visu jautājumu apkopošanas. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad visu izšķirs atbilde uz papildjautājumu. Svarīgi! Uz papildjautājumu Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem spēles jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs garāka pareizo atbilžu sērija.

Piedalīties spēlē
Konkursa rezultāti

Kādas ir balvas?

Konkursa noslēgumā uzvarētāji saņems praktiskas un ļoti vērtīgas balvas no konkursa ģenerālsponsora - Junkers .

Balvu saraksts

VietaBalva
1. vietaStacionārais ripzāģis „PCM 7”
2. vietaFigūrzāģis ar lāzeru „PST 900 PEL”
3. vietaJaudīga urbjmašīna ar putekļu atsūkšanu „PSB 650 AR”
4.-10. vietaSilikona līmpistole „SKIL 2050”
Katra 100. vietaJunkers suvenīrs - lietussargs

Uzvarētāju saraksts tiks publicēts portālā Sportacentrs.com 24. maijā, bet visi uzvarētāji saņems arī ziņu personīgās vēstules veidā portālā. Veiksmi spēlē!

Piedalīties spēlē
Konkursa rezultāti

Stacionārais ripzāģis „PCM 7”

Figūrzāģis ar lāzeru „PST 900 PEL”

Jaudīga urbjmašīna ar putekļu atsūkšanu „PSB 650 AR”

Silikona līmpistole „SKIL 2050”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-05-09 16:18, pirms 14 gadiem
urbi urbi nāc pie tētuka

  +1 [+] [-]

, 2010-05-09 20:49, pirms 14 gadiem
šajā konkursā var uzvarēt liekot uz neloģisku komandu uzvarām...

     [+] [-]

, 2010-05-13 14:04, pirms 14 gadiem
Murziks ir gudrs, laikam skolā iet.