Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:697, Did:0, useCase: 3

LMT klienti hokeja tiešraides varēs skatīties telefonā

Jānis Celmiņš

LMT klienti hokeja tiešraides varēs skatīties telefonā
Herberts Vasiļjevs
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Latvijas Mobilais Telefons nodrošina klientiem iespēju vērot Pasaules hokeja čempionāta spēļu tiešraides un spēļu Zelta mirkļus savā mobilajā telefonā. Līdz ar to LMT abonenti un "O!Kartes" lietotāji varēs sekot līdzi mūsu hokejistu gaitām arī laikā, kad neatradīsies pie televizora. Tiešraides tiek nodrošinātas sadarbībā ar TV3.

LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis: „LMT plašais un jaudīgais sakaru tīkls, kā arī 50% klientu mobilo tālruņu aparātu šobrīd nodrošina iespēju ērti jebkurā laikā un vietā ar ierīci, kas kādreiz bija paredzēta tikai sarunām, skatīties arī televīzijas pārraides. Kā liecina skatītāju statistika, ļoti daudz klientiem ir interese par televīzijas pārraižu skatīšanos ārpus mājas, kur nav pieejams televizors, piemēram, pa ceļam uz darbu vai skolu.”

Mobilā TV ir pieejama visiem LMT abonentiem, kuri lieto internetu un kuru mobilie tālruņi atbalsta multivides straumēšanu. Īpaši izdevīgi Mobilo TV var skatīties, izmantojot pakalpojumu „Internets telefonā”, kas par fiksētu maksu – tikai 3 latiem mēnesī – piedāvā iespēju pārlūkot internetu savā telefonā.

LMT iepriekš nodrošināja arī LTV7 Ziemas Olimpisko spēļu tiešraides no Vankūveras. Piemēram, Latvijas hokeja izlases Ziemas Olimpisko spēļu turnīra pirmo spēli ar Krieviju savā mobilajā telefonā toreiz noskatījās vairāk nekā 20 000 LMT klientu.

Lai skatītos hokeja spēles, mobilā tālruņa WAP pārlūkprogrammā jāatver LMT portāls wap.lmt.lv un jāizvēlas sadaļa „Hokejs”. LMT Mobilā TV piedāvā tiešraidē skatīties arī šādus kanālus: LNT, TV5, LMK, LZK, Pirmo Baltijas kanālu, Pirmo Baltijas Mūzikas kanālu un RenTV-Baltija, kā arī interesantākos televīzijas ziņu un izklaides raidījumu sižetus.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Lidere
Latvijas Mobilais Telefons preses sekretāre