Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:697, Did:0, useCase: 3

Bekstrēms pasaules čempionātā nespēlēs

Bekstrēms pasaules čempionātā nespēlēs
Niklass Bekstrēms
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vašingtonas ''Capitals'' zviedru hokejists Niklass Bekstrēms paziņojis, ka nepalīdzēs Zviedrijas izlasei gaidāmajā 2010.gada pasaules čempionātā.

Šī sezona Niklasam Bekstrēmam bijusi ļoti veiksmīga. Šajā sezonā viņš izcīnīja nedaudz vairāk par 100 rezultativitātes punktiem NHL, būdams viens no rezultatīvākajiem hokejistiem līgā. Tas gan nepalīdzēja ''Capitals'' iesaistīties nopietnā cīņā par Stenlija kausu, jo tika piedzīvots zaudējums jau pirmajā izslēgšanas cīņu kārtā, septiņās spēlēs piekāpjoties Monreālas ''Canadiens''.

Šodien kļuvis zināms, ka Bekstrēms nevarēs palīdzēt Zviedrijas izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā, kurš jau drīzumā sāksies Vācijā. Pats hokejists to pamato ar pleca traumu un ka viņam būs nepieciešama ilgāka ārstēšana nekā plānots. Tiek gan arī ziņots, ka šovasar paredzētas sarunas starp ''Capitals'' un Bekstrēmu par līguma pagarināšanu, kas, iespējams, arī licis nebraukt uz pasaules čempionātu un neriskēt ar savu veselību.

Zviedrijas izlase pasaules čempionātā spēlēs C grupā ar Čehijas, Norvēģijas un Francijas izlasēm.

Izmantotie resursi:
hockey.expressen.se

  +4 [+] [-]

, 2010-05-01 21:05, pirms 14 gadiem
pareizi dara lai arstejass!!!! mja sogad jau nu vinjs nokapaja ka zvers ta tik turet trakajam vikingam

  +2 [+] [-]

, 2010-05-01 22:14, pirms 14 gadiem
Zviedrijai tas nav liels zaudējums, jo spēletāju apjoms no kā uztaisīt spēli par medaļām ir iespaidīgs, to apliecina 2009. gada PČ.