Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Vasičeks: "Nospēlējām stabilāk"

Jānis Celmiņš

Vasičeks: "Nospēlējām stabilāk"
Jozefs Vasičeks
Foto: AP

Otro uzvaru Pasaules čempionātā hokejā izcīnījusi Čehijas izlase, kas ar Martinu Pruseku vārtos pieveica Norvēģiju 5:2. Pēc spēles komentārus sniedza tās dalībnieki.

Norvēģijas izlases kapteinis Tomijs Jakobsons uzteica Čehijas izlases augsto meistarību un pauda, ka pret tāda līmeņa komandu spēlēt ir ļoti grūti. "Varējām labāk nospēlēt aizsardzībā un būtu cīnījušies daudz līdzīgā, taču Čehijas izlase ir un paliek Čehijas izlase. Viņi vienmēr bijuši un ir starp labākajiem pasaulē."

"Trīs vārti pirmajā periodā mums deva pārliecību - varējām spēlēt daudz brīvāk. Tas palīdzēja mums nostabilizēt spēli. Viņi nedaudz atguvās, kad realizēja lielo skaitlisko vairākumu (pieci pret trim). Viņi pielika, taču mums pietika meistarības un pieredzes, lai kontrolētu spēli atlikušajā spēles laikā," atzina Čehijas izlases hokejists Jozefs Vasičeks.

"Ielaižot trīs vārtus pašā spēles sākumā tādu komandu kā Čehija uzvarēt ir neiespējami. Spēlējot pret tādu komandu ir jābūt daudz uzmanīgākiem," zaudējuma iemeslu meklēja Norvēģijas izlases uzbrucējs Mats Āzens Dzukarello.

Izmantotie resursi:
iihf.com