Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Slovākija pieveic Norvēģiju, Hosa bez punktiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Slovākija pieveic Norvēģiju, Hosa bez punktiem
Marsels Hosa
Foto: SITA

Slovākijas izlases hokejisti, gatavojoties 2009. gada pasaules čempionātam, pārbaudes spēlē ar 5:2 apspēlēja Norvēģiju. Marsels Hosa ar rezultativitātes punktiem šoreiz neizcēlās.

Slovākijas izlase jau pirmajā trešdaļā izvirzījās vadībā, kad ar vārtu guvumu atzīmējās Ružička. Tas pats Ružička otrajā trešdaļā dubultoja savas izlases pārsvaru, bet norvēģi ātri vien vienus vārtus atguva. Tas gan arī bija viss, ko viņi spēja, jo turpinājumā trīs vārtus pēc kārtas guva slovāki. Skandināvi spēles beigām spēja vien mazliet samazināt rezultāta starpību – 2:5.

Marsels Hosa spēlēja otrajā maiņā (kopā ar Pavļikovski un Nagi), taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Abi pieminētie viņa maiņas partneri noorganizēja slovāku pēdējo vārtu guvumu, pie tam izdarīja to mazākumā.

Slovākijas izlase pasaules čempionātā spēlēs A grupā kopā ar Kanādas, Baltkrievijas un Ungārijas izlasēm, bet Norvēģija tikusi vienā grupā ar Somiju, Čehiju un Dāniju. Pasaules čempionāts Šveicē sāksies 24. aprīlī.

Izmantotie resursi:
hokej.sk

  -2 [+] [-]

, 2009-04-10 03:30, pirms 15 gadiem
patiesiba ar tadu vardu un uzvardu slovakijas izlase neviens nespele

     [+] [-]

, 2009-04-10 08:09, pirms 15 gadiem
Marsels Hossa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-10 12:24, pirms 15 gadiem
Šajās spēlēs vēl nebūtu traki pazaudēt, bet pret Slovākiju gan jau vajadzētu cīnīties, jo 4 spēlēs ar izmēģinājumiem jau būtu galā un vajadzētu sākt komplektēt sastāvu