Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:320, Did:0, useCase: 3

Arī spēlēs pret Franciju eSports.lv lietotāji izvēlēsies savu izlases favorītu

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Arī spēlēs pret Franciju eSports.lv lietotāji izvēlēsies savu izlases favorītu
Otrās pārbaudes spēles eSports.lv lietotāju favorīts Andris Džeriņš saņem balvu.

Foto: LHF

Tāpat kā pirmajās pārbaudes spēlēs ar Vāciju, arī šodien un rīt eSports.lv apmeklētājiem būs iespēja izvēlēties Latvijas hokeja izlases labāko spēlētāju mačā pret Francijas valstsvienību balsojot pie datora vai mobilajā telefonā wap.eSports.lv. Pēc spēles apbalvošanas ceremonijā hokejistam tiks pasniegta eSports.lv lietotāju balva.

Gan eSports.lv, gan citos skatītāju balsojumos visbiežāk par spēles favorītu tiek nosaukts vārtsargs vai kāds no vārtu guvējiem. Grūti līdzjutēju balsojumos uzvarēt aizsargiem- noteikti jāgūst vismaz vieni vārti, un gandrīz neiespējami visvairāk balsu iegūt stabiliem aizsargiem, kuri maz pieslēdzas uzbrukumiem un galvenokārt domā par savu vārtu drošību. Šādi spēlētāji biežāk saņem trenera atzinību par lielu pārsteigumu daļai skatītāju.

Pirmajā spēlē ar Vāciju tika piedzīvots zaudējums ar 1:2 un eSports.lv lietotājiem nebija grūti izvēlēties labāko spēletāju- par to pārliecinoši kļuva Edgars Masaļskis ar 90% balsu, tuvākie sekotāji bija Gints Meija un Guntis Džeriņš. Masaļski par labāko nosauca arī treneru kolektīvs. Priecē, ka Masaļskis nav zaudējis skatītāju uzticību un Latvijas hokeja līdzjutējs vērtē tikai un vienīgi sniegumu laukumā attiecīgajā spēlē, nevis dažādas neveiksmes pagātnē.

Otrajā spēlē atkal zaudējums, šoreiz 2:4 un Dmitrijs Žabotinskis, lai arī spēlēja labi, brīnumus vārtos nerādīja un lietotāji savu favorītu meklēja starp vārtu guvējiem. Ar nelielu balsu pārsvaru pār pirmo vārtu autoru Ģirtu Ankipānu ( 34% balsu) , balvu ieguva otro vārtu guvējs Andris Džeriņš ( 36% balsu) , trešo vietu dalīja Edijs Brahmanis un Dmitrijs Žabotinskis ar 12% balsu katram. Treneri par labāko izvēlējās Ģirtu Ankipānu.

Kā redzam, pagaidām aizsargi pie atzinības nav tikuši. Skatītāju balsojumos lielāko atzinību starp aizsargiem pagaidām izpelnījies Krišjānis Redlihs- vienīgo vārtu autors pirmajā spēlē, bet tikai ceturtā vieta.

Fakts, ka arī treneri par labākajiem nav nosaukuši aizsargus, liek domāt, ka tieši aizsardzība šobrīd varētu būt izlases vājākā vieta. Novēlam šodienas spēlē izlases aizsargiem šo versiju apgāzt un komandai parādīt tādu spēli, lai skatītājiem būtu grūti izvēlēties labāko no lieliski spēlējošiem Latvijas hokejistiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-04-10 15:27, pirms 15 gadiem
es ceru kad lauris darzins bus labakais no latviesiem

     [+] [-]

, 2009-04-10 15:30, pirms 15 gadiem
omiite rakstīja: Es personīgi ceru ka būs vismaz kāds par ko vērts atdot savu balsi.
tiešām, cerams, ka būs, ko vismaz izvēlēties

  +1 [+] [-]

, 2009-04-10 15:32, pirms 15 gadiem
nu varetu jau Raketem iedot par to lielo apnemibu!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-10 15:59, pirms 15 gadiem
armands beerzinjsh-viennoziimiigi!!

     [+] [-]

, 2009-04-10 16:03, pirms 15 gadiem
Ceru, ka mūsu izlasē nebūs iemesla par labāko atzīt vārtsargu. Ne tāpēc, lai viņš slikti nostāvētu (novēlu palikt "sausā"), bet, lai būtu mazāk metienu uz mūsu vārtiem un aizsardzība savu darbu izdarītu godam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-04-10 16:30, pirms 15 gadiem
jenotpauris rakstīja: armands beerzinjsh-viennoziimiigi!!
haha, njirgaajies vien tirlinj

  +3 [+] [-]

, 2009-04-10 17:33, pirms 15 gadiem
Herbis šodien ir gatavs jebko uzvarēt