Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2723, Did:0, useCase: 3

Foto: Latvija pasaules čempionātu noslēdz ar zaudējumu Francijai

Romāns Kokšarovs
Latvijas hokeja valstsvienība pasaules čempionāta grupu turnīra pēdējā spēlē ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Francijai, taču nosargāja vietu augstākajā divīzijā. Foto: Romāns Kokšarovs, F64 Photo Agency.

     [+] [-]

, 2015-05-12 20:57, pirms 9 gadiem

Komentārs par 29. attēlu

Nezinaju, ka visu izlasi var izveleties kaa labakos

  -3 [+] [-]

, 2015-05-12 20:58, pirms 9 gadiem

Komentārs par 29. attēlu

visa latvijas izlase! Ieiesim vēsturē ar to ,ka pirmā izlase, kas spēja palikt elitē ar 3 spēlētājiem.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-13 01:40, pirms 9 gadiem

Komentārs par 13. attēlu

KB24thebest rakstīja: visa latvijas izlase! Ieiesim vēsturē ar to ,ka pirmā izlase, kas spēja palikt elitē ar 3 spēlētājiem.
ķipa es sekojis visām izlasēm visus gadus ar kādiem spēlētājiem spēlējuši un saglabājuši vietu elitē? Un vārtus kas mums garantēja palikšanu Ausgtākajā divīzijā iemeta Galviņš, kurš kopā guva 5 punktus un iedeva tik svarīgās piespēles uzvarā pret Austriju un Šveici kas mums deva tos 5.punktus, bet viņš tajā bildē nav, jo tur var būt tikai trīs, bet bez tādiem kā Galviņš un vēl dažiem, tie divi nebūtu neko iemetuši un Masaļskis katrā spēlē ielaistu 6-7 vārtus, bet tu protams pamani tikai tos kas gūst vārtus. un Masaļskim šis bija nevis labākais, bet veiksmīgākais turnīrs, jo viņam vienkārši vicās, tiklīdz ir jāatvaira pēcspēles metiens kur ir jārāda meisterība, visi viņu apspēlēja. nesaku, ka viņš ir slikts, vnk kādu murgu tu runā puisīt?