Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Girgensons atvadās no Bufalo ar pateicībām un laba vēlējumiem

Emils Ozerinskis

Girgensons atvadās no Bufalo ar pateicībām un laba vēlējumiem
Zemgus Girgensona publicētais attēls Instagram platformā.

Visu laiku visaugstāk draftētais Latvijas hokejists Zemgus Girgensons pēc 12 gadiem Bufalo "Sabres" rindās izmantojis iespēju brīvajā aģentūrā un pārcēlies uz Floridu, kļūstot par Tampabejas "Lightning" hokejistu. Uzbrucējs savā Instagram kontā publicējis pateicību organizācijai un faniem, kas atbalstījuši latviešu spēlētāju viņa līdzšinējā profesionālajā karjerā.

Sociālajā tīklā Instagram uz Tampabeju pārgājušais Zemgus Girgensons raksta: "Paldies Bufalo un Bufalo "Sabres" organizācijai par aizvadītajiem 12 gadiem! Esmu pateicīgs par iespēju būt "Sabres" spēlētājam tik ilgi. Es vienmēr novērtēšu manu laiku Bufalo. Tās ir bijušas manas un manas ģimenes mājas tik ilgu laiku. Es vienmēr to turēšu īpašā vietā manā sirdī. Esmu spēlējis kopā ar tik daudz burvīgiem komandas biedriem. Nekad neaizmirsīšu atmiņas, kas ar viņiem ir radītas. Paldies visam stafam, komandas biedriem un faniem - nekas no šī visa nebūtu iespējams bez jums! Nākotnē novēlu Bufalo visu to labāko!"

Zemgus Girgensons savā līdzšinējā NHL karjerā aizvadījis 688 spēles, gūstot 89 vārtus un izdarot 99 rezultatīvas piespēles. NHL izlsēgšanas spēlēs jeb Stenlija kausa izcīņā Girgensonam tā arī spēlēt nav izdevies, jo "Sabres" pēdējoreiz tajās iekļuva gadu pirms Latvijas spēlētāja nodraftēšanas pirmajā kārtā ar 14. numuru.

  +5 [+] [-]

, 2024-07-03 21:55, pirms 3 dienām
Paldies, Bufallo, ka sasniedzām neko!!!

     [+] [-]

, 2024-07-04 09:23, aizvakar
Izlasei pateiks paldies?

     [+] [-]

, 2024-07-04 10:56, aizvakar
Huuuu- nodomàja Lindijs Rafs, cerams, ka tiks plejofos. 16 gadi un nespēlēt plejofos- tas ir skarbi.

     [+] [-]

, 2024-07-04 18:50, aizvakar
Zirgs kā Sabres , tā izlasē - neko nesasniedza